29 september

tjääna,
tisdag idag och tänkte berätta lite om danmark som vi var i i lördags!

fast jag börjar med dagen innan...
det skulle blivit middag hos frida som slutade med att jag hann vara där i en halvtimme, men inte brydde jag mig för det så jag groggade ändå! Dock utan resultat.... svårpåverkad som jag blivit. suger.

Men lördagen:
alarmet satt på 05:00, uhh.. och det var inte lätt att gå upp då man vart dålig med att lägga sig tidigt kvällen innan men man såg ändå fram emot dagen :)
06:15 tog vi bussen från fiskebäck och då var vi äntligen påväg ! :)

mötte upp sofia på centralen och på med ögonbindeln! buss i fem timmar men redan efter tio min tog vi av ögonbindeln igen..
väl framme i DK virrade vi först runt lite på centralen för att ta ut pengar o hitta safetyboxar.. men efter ett tag var vi ute på Ströget och shoppade! Riktigt mysigt :)

Efter ett bra tag i alla affärer och bara en fickplunta (rosa) inhandlad satte vi oss och tog en cider på en uteservering. Sen bytte vi café och där började det vilda, vin, öl och shots. behöver kanske inte säga mer....

efter en trevlig middag på ett dyrt ställe styr vi mot Hard Rock som avslutade vår kväll finemang! och så snart som pengarna rullar in igen sticker vi tillbaka över natten och festar vidare! .. då är man tom. 18 fyllda ;)


EN OCH EN HALV VECKA KVAR! wohooo... !!  inte illa :D  har fixat en hemlis till den 11e idag med men mer säger jag inte då jag vet att min syster är en trogen läsare av min blogg ;*


tror det var allt för denna gången och återkommer helt enkelt då jag har något att dela :)

KISS ♥

25 september

ey, tjäna!
kände det kanske var dags att uppdatera lite, har ju inte gjort det på ett tag och ska försöka hålla igång igen. Det har hänt en del sen sist som ni kanske förstår, så jag tar det från början.

AYIA NAPA
- var det bästa som hänt hitills, det var en så sjukt underbar resa så det är inte sant. Åkte ju med sofia, camilla och helena som ni vet. umgicks större delen av veckan med ett gäng från borås som vi hittade redan på planet ner, ett gäng goa killar. hela veckan bestod av fest och åter fest, sen lite gott vid stranden och poolen och en sisådär 40 + grader så jag kunde ju inte klaga. kände faktiskt att jag hade velat vara där i två veckor, det var så mycket krogar och man han inte med alla man ville, synd!
i fell in love with Nissi Beach, ´de va unerbart att ligga vid dj båset, höra den goa musiken och känna den vita sanden mellan tårna och bada i det genomskinliga vattnet.
Sex on the beach var veckans drink och vi hävde den i massor, åh det var så fint. älskade ayia napa. man funderade på om det skulle var bättre än Ios, var det de? Det var en helt annan stämning än på Ios, Ios var så mycket lugnare än napa. Ios var chill, Ayia Napa var crazy!
And we loved it.
 



WAY OUT WEST
kom hem till min kära festival wow, och hade inte bara den att se fram emot. En kär vän från uppsala kom ner, victor sellén. vi hade inte setts sen Ios och det var riktigt roligt att träffa honom och hans vänner. Skönaste banden som Robyn, Teddy Bears och Band Of Horses spelade och jag bara njöt. två underbara dagar.


SISTA ÅRET
skolan började igen och jag har haft mitt sista sommarlov. att komma tillbaka till skolan en sista gång kändes annorlunda och en speciell känsla i magen fanns. att tänka, fan this is it sen är det över. efter alla år av slit känns det overkligt. men fan så underbart det ska bli att ta studenten!!!
så nu kämpar jag i tredje och sista året på gymnasiet och läser grafisk design. gillar läget, med ny, snygg design lärare! Goa Göteborgare (Y)


LIVET
ja, både patricia och sofia har hunnit fylla 18 sen jag skrev sist och snart är det min och camillas tur. inte mindre än tre veckor och jag känner redan pirret i magen. har inte sett fram emot någon födelsedag innan, eller jo... när jag skulle fylla 15, moppe ni vet(..och byxmyndig haha)
patricia fick godheter från napa av mig och sofia, ja din present får du imorgon! Jag, C och H gav henne helt enkelt bara ett kort. Det stod att vi skulle ta med henne på ett äventyr och att hon skulle boka 26 sep. Så tidigt imorgon bär det av! vilket jag ser fram emot jättemycket!
jag har klippt mig med! luggen vettö, löshåret och lockar på det är vad som gäller just nu.


IKVÄLL
Blir det middag hemma hos Frida och det ska bli jättetrevligt. Träffa folk man inte träffat på länge, äta och dricka gott.
Efter frida, då de drar på krogen drar jag till fiskebäck och camilla. det blir upp 5 imorgon bitti för sofias överaskning!

så gott folk, nu har jag skrivit av mig! och jag lovar att försöka hålla igång mitt skrivande, och ska börja med att berätta om imorgon. fast det blir på söndag då vi kommer hem mitt i natten på lördag!


KISS

RSS 2.0