27/1

åh :(
det är jobbigt och jag vet att du förstår, men det är jobbigt på riktigt. jag vet inte riktigt hur jag ska klara det, även om du säger att vi gör det ihop. det slutar bara med att jag bryter ihop.  jo jag vet det är bäst såhär men det kommer gå åt helvete och när det väl gått åt helvete, ska det gå tillbaka till det nya "som vanligt" då eller faktiskt till som vanligt?
en fråga jag aldrig kommer få svar på.

26 agusti 2007 </3

godis & film ♥

det har varit en lugnt helg, och det har varit riktigt skönt faktiskt. fredagen spenderades med sebastian och igår med patricia & johanna ! 
gårdagen bestod av slappande, hälsa på i simons nya fina hus han fixat och prata bort kvällen med cigg för att sedan somna till filmen ♥
nu ligger jag och tuggar på det godis som finns kvar och kan inte säga att det är en dålig frukost ! fast lite dumt känns det när mami kommer in o ber mig följa med till gymmet x) fan , nej inte denna gången!  .. inte någon av gångerna ^^ får blir skärpning med det!

idaag , chill idag med ju x) blir nog film hos kevin i guess, as usual hah.    
damdidam!! jag vill ha way out west ! och detta året är man dåfan brun på denna fina festival :D blir nog cypern precis innan , men blir illa tvungen att säga hejdå till reagga festivalen i uppsala :/ bajbaj.  jaja, kan bli roligt med cypern då antagligen den personen skall dit? haha, orka mig ^^,  eller, orka camilla snarare !! haha lägger skulden på henne =D much better.

men det känns fortfarande skumt att vara singel trots att det gått runt tre månader, jävlar ja, det har gått lång tid. tre månader som singel. weird...
well.. hoppas att allting löser sig på rätt sätt. vad som nu är rätt ?


 

.saknar dig ibland vännen

fiskebäck

sitter hos syster i fiskebäck o vi har huset över natten, skönt.
med brandi (haha) i högtalarna myser vi vidare, och det plingar i telefonen o då det står vem det är från på displayen blir man glad. mh.
kan ju inte säga något annat än att det finns saknad. "you'll be right here with me"

emelie längtar till mars !!  många planerade partyn och det klagar man ju inte på ? maha. men vill ju bara beställa tågresa va.... o.O

Bet You Look Good On The Dancefloor .. fast det visste jag ju kanske redan :!

jag är ledsen för dig vännen för igår, livet är orättvist. ingen mer än du hade förtjänat att ta hem det ♥
men hamburgare är gott och det står på menyn trots att jag börjar bli stammis på Mc Donalds nu när jag är på apu, fasen dags att ta tag i gymmet snart ^^



bilden bara för att vi kollar igenom de fina minnena från underbara grekland, OM vi vill dit igen ♥

jaja. xoxo. hah ^^

collie buddz & syrran

går ju inte att undvika att tänka på Ios så fort mr. buddz dyker upp på iPod displayen, underbart.. alla fina minnen
sitter i pappas lägenhet med millis som hon nu äntligen för första gången besöker, diskuteras om utland för sommaren som vanligt och jag gillare.
hon har fan lyckats övertala mig att komma och hälsa på henne på Hvitfeldtska på fredag ^^ jobbigt... men får se om han filip är så snygg som det snackas om haha! ^^,

chill dag (som vanligt numera?) i stan med fika o shopping med veliga sofia o millis! jag och camilla ♥ tjockis mat!
duktiga oss som inte heller ska röka, hrm.. går väl sådär va?
mys med mat o pappa idag , sova här och fota imorgon (Y)

emelie har fått nya känslor för Kapten Röd, oj va underbar musik!
Emmaboda, hur gör jag .. kan ju antagligen inte följa med :/ villvillvillllll!!!  fast får jag mig jobb nu så kanske :D hade vart gott..
Way out west är iaf uppskrivet på måste göra listan ;)  när hade dom tänkt släppa artisterna dååå ? hoppas som fan nu bara att mina uppsalabor kommer  ;D

blir det Coop nästa nu så hade det gjort min sommar ♥  grekland/magaluf/kroatien/hindås eller vartfan vi nu hamnar så blire party :D haha, vi gör det på sättet bara vi kan ! lovely.

just det ! vill till reggea- festivalen med .. med min henrietta till hennes finfina kusin sebbe i uppsala hah. nej men de hade vart gött!! bara det att camilla o tjejerna jobbar sig och vill åka utomlands just de datumen festivalen är, skit också..

jaja vart väl allt jag hade att säga idag haha xD

XOXO!

hah , nä men hade!

emelie skaffar blogg!

och nu har tom. jag skaffat mig en blogg !
efter allt strul så fortsätter det med hästarna som vanligt, skönt. något som kanske inte är så kul är att man nog håller på att bli sjuk! usch och fy.
snart får man sig förhoppningsvis ett jobb och en egen taxi ;)
lycka till imorgon vännen !

Apu'n flyter på och det har varit minst sagt chill! blir att fota vidare med det egna projektet o se vart det leder mig.
trött nu, och det är dags för sängen strax då man antagligen ska upp tidigt imorgon :/

godnatt / e' & timbuktu !


RSS 2.0