27 januari

hejhej hallååååå

nu var det ett tag sen jag va här igen, och förlåt för det!
har suttit och klurat på Kärleksuppgiften i religionen, bara sisådär ett halvår för sent haha..
sticker och solar igen med patricia nu, gjorde det igår med och idag ser jag ut som en brännmanet i ansiktet men jag får skylla mig själv! nu måste jag sticka men kommer tillbaka senare igen!

puss


12 januari

tisdag idag och jag missade en lång dag i skolan då mitt imunförsvar svek mig, segt att missa 6 h grafisk design, då hamnar man efter.

jobbade ju på åsa hembageri i somras, och har under hösten varit på o sagt att jag gärna jobbar om jag behövs. men uppenbarligen har jag inte behövts, så igår kom mamma hem och sa att hon numera känner chefen för Mc Donalds i frölunda, kungsmässan, kungsbacka och freeport. de behövde tydligen nytt folk så jag svalde min stolthet och skickade mitt CV o ett personligt brev, nu är jag desperat efter pengar om jag ska ha råd med allt som bal och studenten heter..

patricia och frida har dragit sin kos till gävle, det gjorde dom igår o jag saknar dom redan. det känns, tomt! tur att dom kommer tillbaka på torsdag :)  men kan tänka mig att dom har det fett, så dom får allt berätta allt när dom kommer hem! :)

sitter o kollar på biggest loser nu, och känner hur långt jag halkat efter o hur längesen det var jag va på gymmet - och skäms. fan att det skulle bli såhär, nu får det bli skärpning. så från och med på torsdag ( när mina gympartners kommer hem igen) blir det andra bullar! vi ska vara fit till sommaren, man måste vara snygg till studenten o balen sådeså!

nu är pausen slut så vi hörs, nu har jag ju ändå blivit bättre på att uppdatera med! duktiga jag :D

puss



11e januari '10

tjohooo mina vänner!
det är en nyduschad, nytränad och hungrig emelie som sätter sig för att skriva ett par rader innan jag ska plugga o hjälpa mami med disken. tänkte kolla lite på 2½ men med men det hinner jag nog inte, det känns lite konstigt astt skriva här utan att riktigt veta vad jag ska säga haha.
det är inte långt kvar i skolan nu, jag börjar bli nervös och om inte annat stressad.. känns overkligt att skolan snart är slut o att jag aldrig igen ska behöva gå tillbaka. men jag kommer faktiskt sakna LBS, myysiga LBS! alla roliga stunder man faktiskt haft på den skolan. men tillbaka till verkligheten så är veckan packad med plugg som verkligen måste göras om man ens kan börja tänka på en student, och jag ska börja nu! men först käk, så vi hörs väl av!
puss

7e januari, i shoot and bang bang

herrejesus
vad jag är dålig på att skriva här.. skäms nästan lite.. skrev för sjutton här senast 3e november o nu har det tom. hunnit bli ett nytt år, hejhej o välkommen 2010!
nyår spenderades hos mikaela keinander o det var en bra sådan, inte som man tänkt sig men det blir det väl aldrig haha.

jag har haft det ganska jobbigt sen sist, men på samma gång sjukt bra.. konstig kombination? japp.
v vs. s
jadu.. vart den historian tar vägen låter jag ödet bestämma..

sibbe rycker in i lumpen nu den 18e, o jag är lika orolig som en mor för honom. visst det behöver inte vara livsfarligt men efter vad som hände halvbrorsan är jag på min vakt angående lumpen.. är ju rädd om honom o vill inte att något ska hända. usch för att behöva oroa sig.


det ligger sjukt mycket snö på marken. jag älskade årets julafton, det låg snö på marken och det har det inte gjort sen jag var liten! lycklig var jag när jag för en gång skull kollade kalle anka med pappas sida av släkten! love 'em.
på tal om pappa, han ska bli skåne- bo.. känns väl sådär. eftersom vi redan ses så sällan känns det bara som vi kommer glida irån varandra, men samtidigt tror jag att det finns en chans att det för oss närmare varandra. vi får väl se hur det blir..

jag har haft ett långt skönt jullov, och när skolan började idag o klockan ringde 0630 var jag för lat för att gå upp, så bra var jag haha. men imorgon ska jag till skolan och träffa mina klasskamrater, någon jag saknat speciellt är Sofie , min sköna böna! skärpning på oss, som vi lovar saker utan att hålla dem!

nu orkar jag inte skriva mer, vet inte riktigt vad jag ska skriva heller egentligen.. tror jag skriver så mycket per inlägg för att jag skriver så sällan.. och för er som läser ska jag verkligen försöka bli bättre på att uppdatera!
för skoj skull, en bild från nyår!
therese, emma (min nya fina vän från kroatien!), emelie & filip.

puss sålänge

RSS 2.0