måndag 27/4

helgen spenderades i göteborg, ovanligt? nej. känner att jag börjar bli lite av en inneboende hos brudarna Nordeke. men tror de e lugnt, tror dom tycker om mig ändå. lite.
camilla har fått ett ragg och hennes ångest stiger, tycker lite synd om henne - faktiskt. jag bara glider. och funderar, och kanske hoppas lite också.
sånt man gör omedvetet tycker johannes, måste hålla med honom. men det suger när man inte får respons. blä.

men på torsdag är det valborg göbbar! å då äre fest! fett pepp.
Mats, camillas klasskompis fyller 18 (idag faktiskt, grattis!) och har hyrt Johans Krog inne i stan för att fira. kommer komma runt 400 pers, lätt utan att överdriva men det blir gött o jag längtar.
förfesta i partille med, hos john. är det fint väder blir det grill med, vi gillar't.

nu har jag varit duktig tjej och mött frida för att lämna hennes kläder i regnet. det åskar och blixtrar som gör att jag sitter som på nålar. fett läskigt, kan vara något av det värsta jag vet.
men nu sitter jag och myser i en stor t-shirt med gammal god musik, anbelin - the feel good drag. lovely, tar mig tillbaka ett par år och jag njuter.
njuter av alla fina minnen, men klart det dyker upp en del dåligt med. sånt man helst inte vill tänka på, men gör det iaf och tänker på hur liten man var och vilken förändning det har skett på de år som gått. hur man har förändrats och utvecklats som person. underligt ändå, de som känner mig och kände mig då -  de som har vandrat livets väg med mig vet utvecklingen och jag kan väl kanske våga påstå att det bara har varit positivt, right?

"Lips that need no introduction
Now who's the greater sin,
Your drab eyes seem to invite
Tell me darling, Where do we begin

Was this over before
Before it ever began
Your kiss
Your calls
Your crutch
Like the devils got your hand
This was over before
Before it ever began
Your lips
Your lies
Your lust
Like the devils in your hands"

denna texten påminner mig om när jag var tillsammans med Daniel ^^ i nian tror jag allt att det var, höll en månad sen krossade han mitt hjärta. det var en så orealistisk tid och det stämde inte riktigt egentligen..
Emelie Lindhult & Daniel Felldén, de kallade oss söta och visst var vi det.. men va fel det var egentligen. Trots detta är jag och danne nu vänner, inte lika nära nu som då vilket jag tycker är synd. en toppenkille, verkligen! så sjukt onormal, precis som jag vilket gör att vi kan göra vad som helst tillsammans och göra det kul. sjuka är/var vi. haha, man flinar lite åt minnena. får allt slå honom en pling och se till att träffas någon dag.

musiken flyter på i anberlins tecken, ska se om jag hittar något annat roligt.. ojoj, The Used. det var inte igår. fina grejer, och nu kommer det andra minnen. minnen från sena kvällar ensam med en pojk i ett klassrum. haha, lille vännen min.  men visst var det kärlek där med, "kiss me like you did" vet jag inte hur många gånger jag sagt efteråt och fått oss båda att le. killen han minne som en superhjälte och har påminnt mig om den fula tiden i åttan ^^
runt då jag var i Egypten, fan det var längesen nu. där var det jag som var hjärtekrossare, fy va dum jag var. men han såg allt till att hämnas den lille fan :P noises and kisses.

ingen hade väl sen trott att Emelie Lindhult skulle hitta en pojk som Sebastian Olsson, och fastna i nästan 1½ år. fan inte dåligt, för att vara mig (enligt mina vänner, haha)

känner att det blir lite av ett minnesinlägg här nu, kommer in på Ios nu när Collie Buddz dyker upp i lurarna. underbara Ios. kommer finnas kvar i hjärtat ett bra tag, kommer dock få fajtas lite med Ayia Napa som kommer lägga en del fina minnen med till slutet av sommaren. Och Ios reunion på Way Out West, då våra uppsala- pojkar kommer ner och hälsar på oss (y) Ser jag fram emot!
What a feeling - Collie Buddz. fina du.
ni kommer aldrig tröttna på att jag skriver om ios, never. så jag avslutar med en bild som ni säkerligen har sett ett par gången förut, men Ios är ändå Ios - lovely.

puss


p.s, jag har klippt mig!
d.s





torsdag 23/4

idag började väldigt... fartfyllt. ska dock börja med att berätta vad som hänt under natten.
mitt i natten får jag ett sms, dock flera timmar efter "vaknar" jag och svarar. på morgonen ser jag att jag har skrivit i sömnen, och det jag skrev var en aning annorlunda.

skjuts till skolan, jag och vikky blev upphämtade av ille och carro satt redan med honom. kändes lite fel redan när vi precis satt oss för bilden flyger iväg, och är milt sagt över hela vägen. frukosten var påväg upp, ala gillart. bra kört ille (y)

det har varit en helt vanlig skoldag och vi har gottat oss i solen, som tillhörde videoblogg och vattenkrig. och en lite vild bilfärd som morgonens till stationen med grabbarna.
nu sitter jag gött i soffan, lyssnar musik, kollar greys anatomi och snokar runt på internet. det vanliga alltså.

jag har absolut ingen aning om vad som händer i helgen. eller jo, fredag iaf. bli skola, hem o klippa sig, åka l-board och sen träffa syster. kvällen = ingen aning. lördag = ingen aning. söndag = fota.

sticker ut i det fina vädret nu så ha det gött hej.

psst. nästa vecka är det valborg!


saknad musik

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life


Let's waste time
Chasing cars
Around our heads
I need your grace
to remind me
to find my own

måndag 20/4

måndag....
jag skriver ganska sällan numera.. och sen sist har allt vänt uppochner. en av mina älskade har försvunnit ur mitt liv. min bebis. min tjockis. min säl. min golden retriever. min hund. min älskade hund.
i torsdags tog dom honom ifrån mig, tvingade att säga farväl till min bebis. det krossade mig totalt, och det var det jobbigaste jag varit med om än sålänge.
satt i mitt rum i ett jävla hörn i flera timmar och bara grät. bara tömde allt. och tog ut lite av mina aggressioner på min mobil och min vägg... min mobil mår inte väl nu.

vet att det är få som förstår hur jag känner, och jag vet att de finns dem som tycker jag är skitlöjlig - "det är ju bara en hund?" - men det var det inte, han var min livskamrat i sju år. han följde mig varje dag genom livet och spred (oftast) glädje. de som har träffat honom vet att han trots efter sju år i livet fortfarande har en hjärna som en valp, uppskattar inte riktigt sin storlek och är allmänt barnslig. underbara fan.
kommer sakna honom, något otroligt.




har börjar jobba nu, tjäna lite stålar (y) nu börjar min resa mot napa! jobbade fredag efter skolan och skulle jobba lördag morgon så det blev en "lugn" kväll med henrietta, ligga och prata halva natten om allt mellan himmel och jord, fint.
efter jobbet på lördagen stack jag till min syster, alltså götet som vanligt numera.. åkte hem till john ute i partille och kollade på film, var hemma alldeles för sent ^^  men fett värt.

idag är det ju måndag, och jag har bara varit duktig idag! klockan tio imorse ( på min lediga dag ) fick jag skjuts till gymmet för att möta upp malin och träna med henne. duktiga tjejer tränar i en timme för att sen sticka till skolan och ifs inte göra något nyttigt alls. äta stuvade mackaroner (L)
efter skolan hinner man hem och äta för att sen sticka till nästa träning, fint att rida. inte gjort på ett tag och det var gött med hoppning. gillar min basse trots att han ger mig brännmärken i händerna, starke jävel ^^ vi hoppar högt och långt. överdrivet långt.

nu sitter jag här och funderar vad jag ska ha på mig på valborg (hah). är bjuden på mats 18års fest som firas på någon krog inne i göteborg, förkrök i partille och det blir fint.

puss på det, och puss på er.

påskafton

det har hänt en del sen sist, och jag har haft så fullt upp att när jag väl tänkt skriva har jag varit helt slut.

men vi var ju på saltholmen och grillade, smidig som man är märker man efteråt att man med de nya, vita dojjorna har gått i engångsgrillen. yey, det var bara att plocka upp suddigummet och börja sudda bort kolen! (funkar faktiskt)

det har gått ett helt lov, ett riktigt slappt lov. hade tänkt plugga men ni känner ju mig så det blev ju inte riktigt av, häh. har däremot varit en del i göteborg (Y) i fiskebäck med syster (L)

som sagt har en del hänt och sebastian har äntligen fått sitt körkort! underbart för honom och jag kunde inte vara gladare för hans skull. Agneta firade sin 49 års dag i torsdags och vi firade den fint, middag med släkten. Brorsan Jocke kom med flickvän och dotter, åh underbara elin! Så fin hon är (L) 9 månader är hon nu och hon upptäckte min diamant i tungpiercingen och försökte envetet dra ut den. synd för henne att den faktiskt satt fast (L)

Efter kalaset drog jag och millis till helena för förfest, planerna var riktade mot Park Lane, väl inne i stan träffade vi vakten jocke och det blev strul vid dörren. smart att glömma legget hemma (Y) hah. jocke ber oss att gå till hans lägenhet för att släcka de levande ljus han glömt släcka innan han stack till jobbet. visst gjorde vi det och fortsatte festa i hans lägenhet.
BK är aldrig fel efter en fin kväll, och taxi hem till helena. Jag däckar fint i soffan medans de två nötterna kollar Dirty Dancing 2.


Hemfärd dagen efter var seg, för första och sista gången tog jag mölndalsbussen som är inne precis i tid för att missa pendeln mot kungsbacka. sug. men victor höll mig sällskap i telefonen och tackar för det (Y)

Sibbe hämtade mig i kungsbacka och fin bilfärd hem för att kolla The Iland.
Ikväll blir det att grilla i Slottskogen med frida och co, älska det fina vädret (L)

är fortfarande "osams" med pappa och imorse fick jag ett mms, "Glad Påsk från Garmisch". bilden föreställde ett par italienska snöklädda berg. så dit hade han åkt på semester med nya flickvännen utan att säga ett ord. nice.

just det, kanske inte har sagt att jag knappt bor med mamma längre. Har varit sjukt mycket bråk mellan oss det senaste så i början av förra veckan blev det nog. jag tog mina saker och stack. sen dess har jag varit hemma två ggr. har löst sig lite men hon måste fatta att jag menar allvar med allt jag sagt innan jag flyttar hem på riktigt igen.

Nu blir det dusch och sen slottskogen, ha det!
puss

torsdag 2/4

idag är det torsdag, och just nu är tvn ganska lockande, alla gillar ju sex and the city. men får ändå höra mamma och hennes pojkvän patrik diskutera vid matbordet. oj va söta de är... inte. ^^

igår var det nationella i svenska hela dagen och det söööög. satt i fem timmar och bara skrev och skrev, åt lite godis  gjorde jag med (y) men det känns så otroligt skönt att ha det bakom mig, lite nervös över hur betyget blir bara. kändes så jävla bra när det blev VG på talet, därför jäättenyfiken vad jag får på detta skriftliga!

idag var det att dansa med skolan, ingår i idrotten och var där för att höja mitt fina betyg.... men afrikans dans stod på schemat och fan va kul det var! jag , Sofie och Rebecka shakade rejält hah! Jesper var inte dålig han heller, och trydligen så filmades det till videobloggen så det kommer att komma upp där med..... så de som vill kolla in svettiga mpk07a'are kan ju alltid kolla där för lite underhållning ^^

har haft det lite tufft med min pappa.. pratar knappt längre och det känns lite som att det är påväg mot ingenting snart. han har mage att skicka ett sms till mig och klaga på att inte Jag hör av mig när det är han som inte ringer, eller prioriterar mindre saker när jag vill ses. Det är ingen bra idé att duskutera med mig, speciellt inte han, jag har hans gener och är preciiiis lika enveten som han är. det leder ingen vart då ingen ger sig. skit samma. orkar faktiskt inte bry mig.


imorgon ska jag bara ta det luuugnt, ska bli riktigt skönt att inte göra någonting ;) sova (L)
på lördag däremot blir det att grilla på saltholmen om vädret håller! (Y) ska bli riktigt mysigt.
och nästa vecka är det lov <3

nu om bara någon timme åker jag till min syster, äntligen. vi syns allt mer sällan nu för tiden, och jag gillar det inte. hon står mig så nära och jag vill verkligen inte att vi ska glida ifrån varandra. det skulle nog inte gå, men ändå.. ifall. det är nog samma som i ett förhållande tror jag, man måste ju underhålla det så att säga.. träffas för att inte helt plötsligt sluta prata. som har hänt med min far.

så, så fort min mami har kommit hem från promenixen får jag mina pengar och kan draaa.. så nu ska jag ta mig en dusch innan.
mennnn,
ha det götthaj.

RSS 2.0