lördag 28/2

sjukt frustrerad på allt nu känns det som. orkar ingenting. och det var leo som satte igång min ilska med att anklaga mig för att ha tagit pengar från honom.
jo för det skulle jag ju nog göra, och när han väl får reda på att peter hade dem skrattade han och gick utan en ursäkt. idiot är han som springer runt och beter sig som han gör, onormala jävla skitunge.
orkar verkligen inte med honom!!!! skulle bli en sån lättnad om någon bara tog honom här ifrån, förlåt så får man inte säga men just nu menar jag det fan!
frustrerad för att min kropp aldrig läker och att ingen hör av sig. familjen är värdelös, nej men åh!!!

orkar inte. fuck.
jag vill till stockholm!
åh, hejdå!!!


fredag 27/2

fortfarande sjuk, fortfarande hög feber.
väcktes imorse av att pappa ringer och vill prata med mig, hade knappt någon röst att prata med men han berättade att han helt spontant ska till thailand på söndag :o
what?! aha ? det är fredag idag, och du åker till thailand i två veckor på söndag? ahopp, trevlig resa dåva.. ^^
min far är dålig på att höra av sig tycker jag.. och så chockar han mig bara hela tiden när han väl ringer.. yeye.


väntar på att min älskade bästa vän ska komma hit och gråta ut i min famn, och det är bra att hon vet att min famn alltid är öppen för problem eller bara kärlek. livet är krångligt vännen min, tack jag vet och jag stöttar dig när det känns svårt.

men jag vet att du klarar dig, du är stark! så otroligt stark, ärligt den mest säkra personen jag känner. och för det ser jag upp till dig, hade så gärna velat ha de mod du har. du är den du är, dig själv.
du och jag kommer alltid att ha varandra, vad som än händer. vår vänskap har hållt i 11 år och vi vet båda två att det inte ens är halvägs,  vi är som starkast tillsammans och det finns ingenting som slår oss.
vi har ett så speciellt band och jag behöver bara ge dig en blick och du förstår vad som är på gång. hur jag känner och hur jag tänker.
oj vad jag älskar dig och så mycket du betyder för mig.
fan va jobbiga tider vi gått igenom, olika stadium. antingen har du det jobbigt eller så är det jag, men du är min andra halva och du gör mig hel. 
det var jobbigt det var under nadja perioden, fan jag trodde aldrig jag skulle klara av att resa mig upp från det. jag är så tacksam för att du fanns för mig då, vet att det var jobbigt för dig också. men det jag älskar mest med dig är att du alltid försöker se allting så positivt som möjligt, hur läget än är och hur jobbigt det än är. "äh, vi klarar oss utan henne, right?"

du anar inte hur tacksam jag är för din vänskap och hur glad jag är att jag har dig, du är den enda jag riktigt litar på och mitt hjärta är alltid öppet för dig min vän!
jag älskar min bästa vän.
emelie louise lindhulthenrietta elin bergh ♥


kvällen kommer bestå utav ostbågar och att passa vovven. kul, film och täcket i soffan.. antagligen ett par sms o telefonsamtal med.. utan cigaretter också för emelie har fasen blivit duktig och slutat med sån skit, det gör mig inget gott och det är bara njutning för stunden för att senare riskera ett kortare liv.
jag och victor kämpar vidare och vi får väl se hur vi lyckas, men tror nog det ska gå bra.. lite knepigt att sluta tvärt bara.. men jag ska väl ändå inte behöva käka nikotintuggummin?

emelie langar spotify och låten som richard jämt springer runt och sjunger på, "you spin my head right round, right round". haha det är hans grej, att sjunga :) charmtrollet.
16.16
och emelie är en tönt som pussar sig på handlederna i hopp om tur, hah. men puss på er för orkar inte skriva mera nuuu . heido ♥

torsdag 26/2

många tankar snurrar i huvudet, och tyvärr är en av dem att idag hade jag och sebb haft 18 månader men man kan inte tänka så. funkar inte , move on.. vilket jag faktiskt börjat göra på riktigt. r. 

-

igår,
fortfarande sjuk men något som gjorde min dag var att richard kom till åsa och till mig :)  riskera sin hälsa är ju inte så dåligt kanske , och det finns ingenting som heter "aldrig sjuk" ;) så vi får väl se med det!
men pojken sov med mig och idag följde jag honom in till göteborg då han skulle spela match o jag möta mina Napa flickor!
blev att äta en bit mat tillsammans först, och jag lovar och svär att camilla & sofias favoritsyssla är att reta upp emelie. jävlas helt enkelt!
de försökte få i richard att börja kalla mig "fatme" men han skulle bara våga!

efter en hejdå- puss från richard satt vi kvar en stund för att sedan gå till fritidsresor och boka vår resa!! fan va sugen jag är på att åka nu va! allt blev beställt på rätt sätt och vi ska dit igen inom 10 dagar för att betala det första, allt känns så sjukt bra <3
mitt i allt res-bokande började jag må sämre så jag gick ifrån för att sätta mig, och känner att det börjar snurra och att jag mår dåligt.. camilla kommer och känner på mig och hon ansåg att jag var stekhet och hade defenetivt feber, detta stämde och det suger för jag vill bli frisk! tycker inte om att vara sjuk :/ 
vill rida igen, festa och allt annat skönt man kan göra när man är frisk! inte bara ligga i sängen hela dagarna och inte ha något att göra, ok de e gött någon dag men fan efter en vecka börjar man ledsna..

nu sitter jag här och skriver, kollar tvn och smsar med min partypingla som vill ha med mig ut i helgen! vill inget annat än att följa med henne, men nu är jag ju fortfarande sjuk och det är torsdag. imorgon är det fredag, imorgon är det helg och imorgon är det fest. o det är ingen fest utan emelie så fan va de kommer suga för er som ska ut utan mig! ;D

har jag tur med hälsan blir det att träffa richard på lördag och KANSKE hänga med honom på fest. får se med det änna.. annars sviker aldrig min partypingla henrietta mig ;) och jag aldrig henne för den delen! kommer alltid finnas där för henne och det vet hon :)
bästa vän <3

-

har fått en crush i låten Shake it med Metro station, sjukt bra är den. give it a listen!
så nu ska jag göra det och lämna er för min klena sjuka kropp orkar inte mycket nu mera märker jag , har blivit så sen jag var på sjukhuset.. måste börja trycka i mig vitaminer för att hjälpa kroppen upp på fötter igen. men medans jag gör ett gott försök med att ta hand om mig får ni göra desamma.

puss.
  
mh, puss på takkas hotel med! 3 augusti gäller det! ayia napa ska passa sig för fyra fest sugna flickor!

onsdag 25/2

orkar inte riktigt vara sjuk varje onsdag?
min kropp måste ha någonting emot onsdagarna då det är då jag har viktiga saker att göra!
förra ons skulle jag fotat åt hanna men då bar det av till akuten, idag skulle jag fotat åt hanna för att vi missade det sist, men nej idag skulle man ha feber...

orkar inte heller att jag Måste städa mitt rum -.- ser allvarligt ut som ett bombnedslag ^o)
men något som måste göras även om man är sjukling.. spec om richard vågar komma hit o riskera sin hälsa hah.. hockeyspelar'N.

jag saknar mina kläder som är ute på vift xD mina adidas tröjor som både dessan o frida har tex.. suck. jaja få¨r väl dem snart hoppas jag , hanna har min halsduk kom jag på nu med ^^

emelie gillar the killers alot och vill följa med therese o frida in och fika imorgon.. ta igen allting , var ju 100 år sedan man träffade dem samtidigt! therese ser man aldrig av tycker jag o frida har vart borta länge!

vi måste också ta oss i kragarna och hälsa på vår älskade Tomas, jag borde också åka till min farmors grav o hälsa på, det var inte heller igår..
fan va man kan sakna personer som betytt så mycket för en, jobbigt att man inte fick sagt det man verkligen ville säga innan det var försent  :/  det suger att förlora någon man älskar..
har jag gjort 3 ggr på alldeles för kort tid.
vill inte vara med om det igen så det gäller att hålla i dem man tycker om hårt och inte släppa taget för minsta lilla.

just det , något som inte var det allra roligaste var när jag hade duschat hos camilla o torkar mig med handduken är att den luktar tomas.. alla minnen kommer tillbaka och man tänker åp tex. då vi överaskade honom på hans 50 års dag, oj vad han var älskad <3

"Help me out
Yeah, you know you got to help me out
Yeah, oh don't you put me on the back burner
You know you got to help me out, yeah
"


lördag 21/2

helseg dag , sitter (åter igen) hemma hos the nordeke's och jag har ju faktiskt fått nyckel hit nu (a) agneta är för söt <3

torsdag.
åkte med richard hem till honom i frölunda och hade det nice tills jag senare åkte o sov hos millisen... fast lite halv nice där med (DÅDA) men richard är ju richard :D

fredag/lördag.
fördrev dagen med stan med camilla o fick dissen av rebecca, skulle pluggat med en fika för att sedan åka till richard, men eftersom jag fick dissen åktes det direkt till honom ist..
blev att sova där o ha det helmysigt! tror att chico börjar gilla mig nu maha ;D
richard skulle vägleda mig till honom med bussarna osv men han vart lagom duktig på det och skickade mig till fel hållplats haha ! synd för honom som skulle möta mig fick gå lite längre i en kall jacka, dummer <3 men när vi väl kommit hem till honom hade han laddat upp med Mamma Mia haha :D härlig film dedär ^^ lite roligt när chico skäller så fort man kommer nära då sötnosen blir avundsjuk så jag har bestämt mig för att antingen göra casper o chico bögar eller hitta en brutta till chico, så kanske han slutar klaga :D
skönt att inte vakna upp ensam faktiskt, i en 90 säng haha. skaffa större säng ? (Y):D sen kurrade emelies mage men ignoreras o duschar ist o det blir nästan en karlstad grej igen då emelie utmanar sin kropp i onödan o blir alldeles för snurrig.. dumt. kanske skulle börja lyssna lite på mami..?
hm.
när richard stack på träning bar det åter igen av till fiskebäck där jag nu sitter med min syster som precis gick för att jag var för seg hah. och helvette vad det har snöat :o kanske bra att jag inte åkte hem till åsa iaf, hade väl dött i en tåg- krash pga av snön :s

vill ha sommarrrrrrrr och ayia napa..
blir att boka på torsdag nu när emelie vart duktig och blivit en i gänget på Åsa hembageri hah ! ;D soft som fan ska det bli att tillbringa sommaren där iaf !  däremot blir det nog gaanska mycket jobb .. får hoppas att man får tid till att lägga en grundbränna innan napa !  men men , pengar uppskattas alltid :D
grymma bryden kommer ju ändå få ansvar för de små 15 åringarna som kommer jobba med henne , wouuh! haha

blir partysugen när man langar spotify och tänker tillbaka till ios, FINA GREJER . miss it ? as hell.
aja det ligger bra i minnet o nu sitter syrran här igen så jag får väl avsluta och vara lite social,

.. men ha det gött hei

onsdag 18/2

sjukhusdag

kan ju säga att min dag inte började som jag tänkt mig..
vid sju på morgonen väcktes jag av att det brötades utanför min dörr och av en konstig och stark smärta i buken.. brydde mig inte så mycket så vände mig om och somnade om. men smärtan i buken ville inte släppa så det störde min sömn otroligt.. när klockan väl ringde och jag skulle upp var smärtan otroligt intensiv och jag kunde knappt resa mig upp, knappt ens sitta i sängen. fan va det gjorde ont!!
så in i helvettes ont! jag grabbade telefonen och slog sebastians nummer, det enda som dök upp i huvudet var att få reda på vad och varför denna jävla smärta fanns! självklart svarar inte sebastian, så försöker nå både camilla och mamma men fan va ingen ville prata med emelie när hon var i nöd!

till sist svarar sebastian och det enda jag får ifrån mig är kvidande och sebastian frågar direkt vad det är som har hänt, jag kunde inte riktigt svara på den frågan för det visste jag ju inte ? visste inte vad som hade hänt med mig..! han får i mig att jag måste ringa vårdcentralen och det gör jag, men självklart har de ingen tid till mig så de råder mig att ta mig in till kungsbacka akut.
mamma svarar fortfarande inte i telefonen när jag försöker få tag i henne och berätta vad som händer, agneta hade jag dock fått tag i och hon rådde mig att inte ta bussen iaf så till sist ringer jag Leo , min yngsta bror, och han hör på mig direkt att jag inte mår bra.

(leo är en arrogant skit unge i vanliga fall och man skulle aldrig tro att han faktiskt skulle orora sig om ngt hände en)
men för en gång skull agerar han moget när jag säger att jag inte får tag i mamma och att jag måste till akuten, leo springer (!) till mammas jobb och berättar att emelie gråter och måste till doktor. full fräs blev det på henne och helt plötsligt var vi påväg till kungsbacka. någonstans på vägen i detta drama har jag lyckats trycka i mig två ipren så smärtan är inte så intensiv som innan ( som tur var :o )

gött att när man kommer till kba akut får man vänta en del , någon timme sisådär tills man får träffa läkare. men SJÄLVFALLET var det inte rätt läkare för mig o min underbara smärta ! nej emelie behövde en gynekolog :s (?)
läkarjäveln i kungsbacka rycker i mina kläder och skriker på oss om varför vi inte kommit in tidigare , jo emelie trodde väl inte det var så förbaskat allvarligt ?!, och att det kunde leda till de ena o de andra , o bland de missfall ( !? ) . första tanken i emelies huvud var att jag var väl för fasen inte gravid ?! .. eller ? men man kunde tydligen få missfall på annat sätt också så gravid var jag icke..

men den hysteriske läkaren skickar oss till varbergs akut ist då, där vi velar runt och får träffa den ene o den andre o allt slutar me att vi väntar en timme för att sen få höra "nej vi har inte tid för dig nu emelie, kom tillbaka vid sex så har vi absolut tid för dig då!!". happ, klockan var tre och vi åkte hem för att sedan återvända..

kommer tillbaka till varbergs sjukhus vid kvart över sex halv sju, kommer in på rätt avdelning men har de tid för emelie? NEJ. klart inte. nej man får sitta i det jävla vänt rummet i tron om att man har missfall i kroppen och antagligen får stanna över natten på sjukhuset. i 3 timmar får man sitta o tro det innan man får en jävla läkare att titta på en på riktigt , då har jag dragit min historia för fyra - fem olika läkare om vart jag har ont o allt annat.... kul....  

min kväll slutar iaf med gyn. undersökning och resultatet?
jo emelie mår helt perfekt förutom att hennes tarmar kanske fått en smäll, allt annat är heelt normalt och inga problem. göttmos att ha suttit i flera timmar o i princip hela dagen av att få veta ngt så simpelt.

nu är jag trött o äntligen i min EGEN säng o inte ngn på sjukhuset (tacka gud), nu ska jag sova och om allt är som det ska imorgon ska jag tr'äffa richard. härligt.

nattinatti <3

 utmattad tjej (y.

söndag 15/2

jag har inte skrivit på ett tag nu känner jag , inte sen förra lördagsnatten närmare bestämt.. och sen det har ju hänt en del sen dess ! lovet, skööönt.. vilket tar slut idag ifs :/

men sen var ju razzia i torsdags också haha , gick dit med helena o tro det eller ej men så fick jag faktiskt med mig camilla med ;)
efter att ha stått i en vad som kändes oändlig kö bland Johnnys o Fjortisar kom vi in och det blev ju bara mer pinsamt när man väl gjorde det och såg alla fina T.S shaka på dansgolvet !
ville fan bara där ifrån egentligen men som vi bestämt redan innan skulle vi göra det till vår grej och se vad som blev!

det blev att ha en gubbe i beige tröja efter sig hela kvällen , HAHA ! men efter ett tag så fattade han att vi faktiskt Inte ville dansa kurdiskt dans med honom x)
hittade ett gäng killar att dansa loss med så tillslut blev allting helt ok faktiskt ! träffade richard :) 


..lite kul när vimmel fotografen skulle fota oss så kom nog kvällens största johnny bakifrån och skulle posa med oss .. ehrm. ja.
tyckte så synd om johanna, lille vännen var Lite för full för razzia.. det löste sig bra sen iaf  ♥
kvällen slutade med taxi hem och en kall säng..

dagen efter var skön, slappppp om inte annat men till kvällen blev det chillkrök hemma hos camilla , jag camilla sofia o jacob niclas mattias.. ölen o kortleken drogs fram haha ^^
när killarna dragit kom helena o sofia missade bussen ;)  vid 3-4 kom richard som jag träffat på razzia kvällen med två av hans vänner och avslutade kvällen riktigt fint!
de åkte från oss och jag kom i säng halv sju! goet.

igår var det alla hjärtans dag, som planerat spenderades kvällen med sebastian o de va chill! hah kollade på nog vääärldens konstigaste film, Just Another Gay Movie tror jag den hette. sjuk film men rätt rolig :D


idag har jag gjort absolut ingenting , o de e skönt ! men hade gärna åkt in till göteborg...

mmh, ha de gött !

03:00

riktigt go kväll och tjejerna lyckades otroligt bra med festen! grattis åter igen till madelene!

de va en fin kväll o emelie är onykter.. igen, de kanske ska bli en ny grej att skriva blogg när man e onykter? kanske kanske.. "de snurrar i min skalle!!" om de gör..  fan va ja koncentrerar mig på att inte skriva fel haha!

trött.. CIS på tv o det är gott att somna till ska ni veta , så godnatt ! en mycket givande och riktig vinpuss till er alla!

köss gonatt

melodifestivalen?

haha jag släpper tydligen loss fingrarna när jag är onykter!! det gillar vi.. eh, eller ? hrm.

sitter nu och kollar på melodifestivalen haha, väntar helt enkelt på att bussen ska gå. och den jäveln går ju inte fören tio över tio PÅ EN LÖRDAG. idiot västtrafik.
henrietta kanske kommer och gör mig sällskap snart med, lovely <3 henne gillar vi :D

vet inte riktigt vad jag ska säga om Shirley Clamps bidrag här alltså.. tycker iaf hon gör massvis med fina miner x ) hah ^^
ne gud va tråkigt jag har, oj nu sjung hon falskt ! xD blottar benet gör hon med.. jaaaaaa.
 nu kom scotts in på scenen... sångaren skulle tydligen vara bandets tjejmagnet, och det kan väl diskuteras :P krånglig text . . .

haha här sitter jag och kritiserar xD fule jävel...
ikväll blir det fest o det är något vi tycker om ! lite segt bara att om vi inte får skjuts måste vi gå i en halvtimme till lokalen tjejerna har hyrt... usch. inga höga klackar idag inte :o

men men nu ska jag göra mig iordning ist för att här och damma.. HA DE GÖTT HAJ!

02:32

......... orkar inte leta efter nya batterier


02:06

ok.. ligger i sängen och "kollar" på miami vice haha men knappt fan, inne på de dumma sidorna på internet som antagligen tillslut kommer göra en galen ^^

OK blev jäätterädd för en liten stund sen !!
 min fjärrkontroll ligger brevid mig i sängen, och helt plötsligt börjar den pysa ! :o trodde de var mobilen som började vibrera men nej min mobil låg ju inte där! vände på den helt skräckslagen o märker att batterierna typ puttrar, pyser o fnyser åt mig så skakar snabbt som fasen ut batterierna o kastar dem åt helvete!  trodde fan de skulle sprängas o att jag skulle dö typ :o:o:o xD ne men blev faktiskt rädd !!!!!!!
usch för att ligga i mörkret ensam.........
de va bättre back in the days, utan tvekan!

IDAG har jag gjort MYCKET! 
vaknade vad jag kallar tidigt och har lovat camilla att komma till göteborg så ja tar en dusch och sen var jag på väg. skulle till hennes skola som jag verkligen inte kan stava till nu men som sist kom jag till deras sista lektion som vart samhäll ( precis som förra fredagen (a) ) och tro fasen att de fick sluta precis när jag kom!!!!!!!
( var meningen att jag skulle vara med på deras lektiooon, PRECIS som förra fredagen men då hände ju fan samma sak........ inte ok).
så de enda ja får se är när filip o sofia kopierar medans camilla o simon brottas! nice......
vi kommer från skolan o helt plötsligt springer calle (?) filip o simon förbi fort som satan mot spårvagnen o vi tänker ääh vi ska inte med den, men de skulle vi ju!
så vi börjar springa vi med ! å precis när vi kommer dit (haha) så stängs dörrarna och vi börjar KNACKA ?!?!! (HAH) vafan ?!  och klart som fan vi inte trycker på "öppna" knappen, nej, så spårvagnen åker iväg! med tre mycket belåtna killar i den...

kom sen en annan spåris utan en tjurig tant i som körde som vi åkte med för att hitta placet där nelly.com hade utförsäljning , o de mina vänner tog tid... men bäst som jag är (!) är det jag som hittar den LP maha

dum som jag dock kan vara ¨går jag med på att åka på en utförsäljning utan pengar och självklart hittar jag ngt jag vill ha SO BAD. en vinröd supersnygg juicy- dress för 500 kr.... så billig säkert bara för att emelie inte har pengar, bajs... så jag fick gå tomhänt därifrån o tröstar mig med att skramla ihop pengar till en godispåse. väl förtjänt.

eeeeefter de (  (a)  ) var det att åka till stallet o hoppträna med min basse :) det gillar vi! det vi inte gillar är släta tyglar så man tappar greppet om sin stora starka häst så han springer som en jävel ( vilket han är duktig på)!
 tror jag måste bli lite starkare , damn -.-
men efter träningen tycker jag att jag o johanna var duktiga som var snabba att fixa iordning oss till festen vi sedan stack till!
jäävligt nice att de vart hos typ grannen ! inte långt hem till sängen då inte ! :D det gillar vi !

o nu ligger jag här lite halft onykter o skriver till er som faktiskt läser min blogg ;D gulliga människor är ni allt !
                                                 ( ↑ antagligen varför jag skrivit så mycket xD)

HEHE..... :D ne nu orkar jag inte skriva mera ... natti!! nä men ska inte sova men måste leta nya batterier till min fjärris så jag leavar er nu!  

XOXOX .. mah  ^^   o fresten! de tog mig 20 min att skriva detta såg jag nU! xD  heido


17:28

you can't play on broken strings
you can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh
the truth hurts and a lie's worse
how can I give anymore when I love you a little less than before

Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again




But I could never leave you, even though I've tried.
No I could never leave you, 'cause you are mine for life.

I've been lost I've been found, I've been fooling around.
I've been hold, I've been told, I've been changing my mind.
I've been up, I've been down, come on in, take your time.
Aooooooo. Do you feel the same?
Aooooooo. It wears me out again.

If this is called living, well don't count me in.
Sure I feel alive, but it doesn't mean a thing, no nothing.

But I could never leave you, even though I've tried.
No I could never leave you, 'cause you are mine for life

5/2

okej, livet är en bergochdalbana precis som Ronan Keating sjunger.. och för det är jag glad att jag har min mamma som finns för mig när det är piss- jobbigt. älskar mina föräldrar och mina systrar <3
de mesta känns bättre än igår men fortfarande osäker, såklart.. men får se var framtiden ger helt enkelt...

sitter i skolan nu och har precis haft lunch , tror jag har skrivit på det här inlägget i två timmar utan att ha skrivit något alls^^ guttgutt.. hade nästan saknat spagettin & köttfärsåsen på lunchresturangen ;) maha

nu har jag fått min biljett till razzia av michelle med haha , efterfesten.com har ju sin fest där den 12/2 och då står jag på listan! ;D  ..... även om alla säger att de är som gothia så säger jag/vi att det blir fanimej var man gör det till!!

Det är torsdag idag och igår var jag johanna och hanna ute och red när det började snöa, som fan!, min häst är för omväxlingens skull pigg utav helvete och vill ingenting annat än att springa, men det ville inte hanna o johanna^... ont i händerna ? japp.

JAG SAKNAR MIN STORASYSTER.. och pappa med !! dags att träffa dem snaaaaaaaaarrrrrrrrtttt!mmh, puss på det :*

vad händer idag? määh, ingenting ... göteborg som vanligt kanske ? kanske fiskebäck kanske? kanske fishingcreek? yes, who knows? får slå en pling till min blonda och blåögda syster sen !

IMORGON ÄR DET FREDAG! langa en fest till mig då... camilla ska känna sig utpekad!


mmh, puss sålänge..
XOXO    .. haha fortfarande lika roligt x)

seg bakisdag

igår va de fanimig fest!
riktigt trevligt, tackar filip för en fin kväll! :) de vanliga plus lite nya ansikten syntes till i onsala och joanna överaskar mig med att ha sett mig igen! hah hon är överallt !
blev kyssar från de mest oväntade människor och jag & filip bestämde att gå på balen i trean tillsammans! :) NICE!

innan filip bjöd jag ut sebastian på middag då han fyllde ännu mera man i torsdags ;D 19 åringen! :)   
möttes upp av michelle johanna patricia o frida på bussen till filip där vi fastnade för länge och åkte 6 hållplatser för långt :o haha ! vi fick sitta i 20 minuter och väntar på nästa buss tillbaka x) vi langar skillsen!!
vi tog oss iaf hem ordentligt, fint att däcka på bussen för att sedan orka sjunga halsen av sig påväg till åsa! alla gillare ;)

hela dagen idag har jag tagit det lugnt, gjort absolut ingenting. legat i sängen och ätit glass (L) haha, och det är fan de enda jag ska göra idag med! äta glass och sätta på en bra film, sedan bara mysa.
just de , de enda som gått på tv idag är ju pussycat dolls serien, kasst. men eftersom jag inte har något bättre för mig så har jag självklart kollat xD så nu ska jag återgå till det och se vem av the bitches som vinner ! ;D

XOXO.  hah!! (lika roligt varje gång x) PUSS)


RSS 2.0