måndag 30/3

sjukaste måndagen än sålänge, har insett att det ändå går att ha kul i skolan ^^ goa skratt vi älskar! stackars steffe haha. jag kan vara så elak ibland xP

skulle börjat dagen kl 07 för att åka och gymma med petra, men det blev ett så in i helvetes långt telefonsamtal till sent på natten igår så när jag vaknade var det bara att glömma.. tog ist nio bussen till skolan för att få lite hjälp med svenskan. jag villlll bara få reda på vad jag fick på talet jag höll i fredags! seg svenskalärare :/

helgen har vart bra, i fredags var det tjejmiddag hemma hos hannis som sen blev chillkrök (y) fin kväll.
och i lördags var det ju Brat fest, hähä. tack så mycket sebastian för en roligt kväll<3  på något vänster lyckades jag komma i min konfirmationsklänning jag hade för tre år sedan. lite liten över hrm vissa delar av kroppen men satt ok, till det hade jag sidenband i en söt tofft och såg ut som en liten oskyldig skolflicka! haha lite kul.. bilder finns på facebook.

igår var världens sämsta dag. fick alla möjliga d¨åliga nyheter efter varandra, hela dagen. usch fyfan, från och med igår förlorade stackars vikky en medlem av Karlsson, jag förlorade den personen som stått mig närmast under två år nu och kommer snart att förlora min älskade casper.
jag hatar min mamma, jag känner verkligen hat emot henne nu när hon tydligen "har bestämt sig". så fan heller, han ska stanna hos oss. han är min bäbis och ingen annans.


fast det var en positiv sak med igår, jag träffade min vikk och skulle gå en promenad för att prata ut och så möter vi therese och emil på en longboard påväg mot skolans skateramper. det blir att sitta och prata ut en stund för att sedan ställa sig på en ordentligt vinglig longboard. waah , läbbigt.
bestämde oss för att gå till tappen och köpa godis denna bakisdag och emil visar hur man åker två på longboarden och jag får stå bak. sjukt kul när man lärt sig tekniken och hittat balansen. har nästan lärt mig nu, åker själv osv men är lite rostig hah. ska fan gå och till sommaren har jag införskaffat en egen! (Y)
hähä, proffset (H)... bakis ^^

nu om en stund blir det stallet och ta hand om min basse, sen hem och prata ut med min lillasyster* <3

hörs, ha de gött haj :*



klockan är nu 20:58, några timmar senare än vad jag skrev inlägget. och jag har Nu fått reda på vad jag fick på mitt tal som jag varit så orolig för! Emelie Lindhult är Väl Godkänd i Nationella Svenska B's Muntliga anförande!
sköööönt :*


onsdag 25/3

gått ett par dagar..
i måndags red jag ju , som vanligt.. hoppning på schemat och fan va gött de va. Bäst att sätta sig ( eller a, snarare klättra! ) upp på stallets berg Lux, 184 cm i mankhöjd. hähä. han hoppar höööögt (y)
kom fel på ett hinder och han hoppar av ca 2 m innan hindret som låg på runt en meter och han skjuter mig ur sadeln och jag svär vi var 2.5 m uppe i luften, utan tvekan! han hoppar hinderstöd, spännande.

basse börjar äntligen må bättre men igår blev det ingen ridning, nej jag petra och rebecka satt kvar i skolan och pluggade till kl 17. då stänger skolan... DUKTIGA ELEVER!
igår började vi även med kursen Foto C, det har gått fort fram men jag ser fram emot att göra det bästa utav den. Hela kursen består egentligen av eget arbete, två MASSIVA arbeten.
och uppgiften vi fick igår var att välja två områden inom fotografi att fota i, mina blev Modefoto och Action/sport (rörelse). Har grymma idéer då jag kombinerar båda delarna, ska bli sjukt kul att komma ut i vårsolen och fota mina bilder. Vilken tur att jag har så snygga kompisar som gärna ställer upp som modeller (y)
kommer använda de fyrbena vännerna som modeller med, fina grejer. vackra varelser, verkligen.
huhu kommer bli Nice.

idag har man ju varit i skolan va, med alla skummisar på min skola och i min klass. fan va konstiga diskussioner man får ut i min klass! det kommer dessutom antagligen upp på videobloggen ^^ http://larsnyahast.blogg.se/mpknollsjua
god håltimme mellan fotolektionen och idrottsteorin där det var menat att skriva svenska tal men måste ju erkänna att det gick åt helvete.
väl på idrottsteorin har vi fått ny lärare, en ganska ung kille. och nu ist för att reta sofie för att hon Kanske tyckte han var snygg börjar de reta mig ^o) och jag har inte ens sagt något eller gett några blickar.. hah. weird.


 vi gillar att jag ser megastor ut och att vikky ligger och "sover" puss på det.
just nu medans jag skriver lyssnar jag på god musik och jag känner att jag börjar bli lite halvt beroende av låten "thunderstruch" , en riktig partylåt men den e go. Nu lägger jag dock ner både musiken och bloggen då Fantastic Four har börjat på 6an ^^

puss

söndag 22/3

im high on believing

-

jag skriver nu efter en helcrazy helg som varit fylld med fina grejer
fredag
var i skolan som vanligt och har lyckats komma igång med talet och det är grymmmm, ska sitta med rebecka hela måndag och skrivaskriva. Skönt dock att komma från skolan och få en paus över helgen, en helg som denna var det dessutom massor att se fram emot!
Kvällens planer var fest som Charlotte anordnat i en lokal i Landa, det langades förkrök hos mig för att sedan få skjuts till fest. Det var roligt att se alla bekanta ansikten, personer man inte träffat eller festat med på hur länge som helst. Hade inte speciellt mycket att dricka men det var nog bara bra det, fick inte vara bakis dagen därpå men det var en bra kväll (y)

lördag
Dagen börjar med skön sovmorgon och sedan med en långprommenad i solen med vovven, gick och mötte frida som földe med mig hem.
Tillbaka i min lägenhet fixades och packades det för att sedan åka in till Götet. Buss och tågresor är så otroligt sega numera när solen skiner utanför rutan. Men när vi väl kom in till stan gicks det på "shoppingrunda" för att köpa gult nagellack och nya scullcandys. Gult nagellack för att jag och Camilla tillsammans kom på den dumma idén att ha gult som tema på kvällens fest, jag hittade dock inget gult hippieband så det fick duga med naglarna.

Det sög att behöva lägga ut pengar på nya hörlurar bara ca 1-2 månader efter man köpte de andra, men jag kände stor saknad efter bra hörlurar så det fick gå ändå.

Frida tillsammans med en god chailatte är aldrig fel men sen skiljdes vi åt då jag skulle sätta mig på buss 90 som tog mig till Fiskebäck. Ännu en bussresa, men trodde nu att de nya hörlurarna skulle rädda mig från att ha tråkigt, så sätter in dem i öronen och i iPoden. En stor besvikelse när iPoden sviker mig med att inte ha några batterier, fasen.

     Fick stressa för att hinna bli klar med att göra mig iordning när jag väl kom fram, jag Camilla, Ellinor och Antonia skulle äta middag för att fira Antonias 18års dag, vi kom dock inte så långt på den idén innan det började droppa in folk. Simon och Co från Camillas klass kom och överaskade oss så det blev en snabb middag för att sedan börja kröka tidigt med grabbsen..

Tack vare Ellinor fick jag chans till dricka, hon tackade nej till sin dricka och gav den till mig. En halv Baqardi vodka, goet. Och använd blev den! Simon var på riktigt supar humör och jag hakade snabbt på, började ganska lungt ölspel som sedan spårade ur då Simon utmanar mig med att klunka min fina blandning och han med hans öl. Joda det fixar jag och sätter snabbt i mig mitt stora glas för att sedan hälla upp ett nytt.

Vodkan tog snabbt slut och helt plötsligt var det massor med annat folk som kommit, go musik spelades även ur högtalarna som Simon suttit och bokstavligt talat Sytt ihop på skivor haha. 

jag fortsatte klunka öl med Simon.. Sen är det minnesluckor x)^^ 
Kvällen var iaf bra och det blev att spendera natten med John. Camilla fick trots allt sin säng ifred medans Sofia, Filip, Simon, Robin och Charlotte delade på det som fanns kvar!


söndag
Underbar frukost på Roberto's Pizzeria för att sen åka in till centralen o möta frida, för att sedan åka vidare till Åsa.
Nu sitter jag här och lyssnar på Simons ihopsydda skivor jag fick med mig från festen :D

-

Nästa helg är det Fricken som langar fest på Åsa IP (Y)  brat- tema jaa... Jag och Frida bestämde oss för att vi skulle matcha varandra och vi får väl se hur det går x)

bilder från festerna osv finns på facebook.
 

puss :*


torsdag 19/3

nu börjar det mörkna ute och klockan är snart halv sju, det blir bara ljusare och ljusare nu. det gör mig oerhört glad ändå, det är vårväder och det är fint.

vaknade halv tre idag, den är bra då det egentligen var skola..
satt uppe i princip hela natten och pratade med victor, minnen och framtid. fin grejer!
jag gillare
fick bilder som han tagit från ios och märkte hur jag saknar det, värmen, känslan, festandet, stranden. underbart. och blev påminnd om de mindre saknerna som hände, de va en go natt. somnade dock inte fören runt fem och tänkte att jag bangar skolan om två timmar..
glömde stänga av alarmet så klockan ringde halv sju och fick en tanke om att jag kanske skulle gått ut med casper, men den tanken sköts bort ganska fort för att sedan somna om. gött.
blev sen iaf en lång promenix i vårsolen med stora solglasögon i högsta hugg! min hund är söt och efter den långa promenaden satt vi kvar utanför i solen en stund och bara njöt.

kan knappt bärga mig tills det blir varmt på riktigt och man kan kasta alla varma kläder och sätta på sig bikinin och chilla på stranden. sjukt gött att vi har  goa stränder här i Åsa iaf. en av de få fördelarna ^^
ge mig sommar
och gärna Aiya Napa.

puss.

onsdag 18/3

och nu sitter jag här igen, klockan är 22:22 och jag önskar att det löser sig med pappa.
-

har inte skrivit på ett tag nej, och jag har ju vart på 50tals fest! (Y) grymmaste! får se om jag hittar några fula bilder att bjuda på ^^ patricia var Sandy ur Grease och johanna var snyggast. jag vettefan haha, har lockat hår till käkarna och höga bralls, sen om det var snyggt vettefan ;D
det var en fin kväll som vi har Caroline & Rebecka att tacka för! jag var förjävla smart som valde att ta på mig höga pumps ( fåfäng som jag är var det för att bli så snygg som möjligt) och visst var det snyggt men fan mina fötter!! jag hade nog inga trampdynor dagen efter så som jag dansade! var uppe på scenen och hade mig. stackars fossingar.
sprang runt som en galning och letade efter mina "stulna" cider som efter lite mer nogrann undersökning faktiskt låg där de skulle, HEHE. höll william undan från ciggaretterna iaf (y)
blev dock rädd för busschaffisen påväg hem sen! jag och johanna hade däckat så fint i ett säte och det var packad buss med fulla o goa människor. helt plötsligt stannar bussen och chaffisen går bak i bussen och börjar skrika,
VEM FAN ÄR DET SOM RÖKER I BUSSEN ?!?! där vaknade jag o hannis, ehrm va? vem rökte? ingen rökte, men det rök tydligen ur papperskorgen? wierd.
det var en fin fest och resan till åsa sen kommer jag inte ens ihåg, kommer dock ihåg att jag var fint bakis dagen efter! nice. och det knackas alldeles för tidigt på dörren och mamma släpper in sebbe till en däckad emelie som ligger och snarkar, så den söndagen väcks man av att någon står och skrattar vid sängkanten. hrmf, tack.

jag har inte ridit denna veckan, har slappat mig och får info från tränaren att ingen annan vill rida min häst? nehe..? hon har låtit honom stå och nu är han pigg, milt sagt. självklart väntar hon tills jag kommer och rida, för egen underhålling haha. men kan faktiskt hantera min häst så synd.

igår var en slapp dag i skolan då tisdagar består av endast fotolektioner (Y) efter redovisningarna fick vi leka med ljussättningen och oj va roligt man kunde ha.. hähä. men det är underhållning att leka i studion och ta fina* bilder på varandra. att förvandla emelie till Carola var en favorit bland mina klasskompisar.
även denna dag var en skön dag i skolan då jag inte läser matte och numera slutar klockan 11 (Y) fast duktig* som jag är stannar jag kvar i skolan med sofie, okej kanske inte fick så mycket vettigt gjort men ändå.. är klar med kusinens foton och inom en snar framtid hamnar de på deras hemsida! (Y) då får ni kolla , ska länka den när de ligger uppe.
Frida kom till LBS och besökte vilket vi gillar (L) saknat henne så det var fint att se hennes ansikte, följde med henne johanna och michelle till kungsmässan en stund efter för att sedan stöta på min bäste vän ( vilket ni vid det här laget borde förstå är Henrietta)  som skulle köpa dumle, ovanligt (L)
men de dumle hon köpte var gamla och ful som hon är går hon och klagar haha! synd för henne så är alla de andra dumlegodisarna som de ska och hon får skämmas lite, haha söte.

efter kungsmässan blev det göteborg, träffa lillasyster! (hähä) som vanligt kolla runt i affärer och kolla på hennes nya klänning, sedan mc donald's och dåliga besked om min far. sög gjorde det, och gjorde mig förbannad.
efter ett långt samtal med min äldre syster i vimmerby var jag lite nerlugnad men ändå frustrerad då hon påpekar att jag "valt sida". idioti. skulle aldrig vända min far ryggen men detta var dumheter. det sårar mig och påverkar mig visst! ingen idé att snacka om annat skit, blir påverkad så in i helvete.
älskar dem båda oerhört. ingen ska någonsin ta det ifrån mig.
-

en sväng förbi frida's place där hon o hannis väntade för att sedan tillsammans åka hemåt, ÄNTLIGEN har jag fått min adidas tröja (a) har saknat den och oj vad jag myser i den nu (L)
kul kul cykelhjul att i kungsbacka få vänta i 45 min tills bussen till vårt lilla Åsa ska gå, men med sällskap från mina galningar + marcus och toffy blev det hela mycket bättre.
vi gillar fjortisar på bussar och att skicka låtar till frida. hannis följde med mig hem och patty kom förbi en sväng, nu sitter jag dock ensam och ska nog snart styra mot sängen min för att orka upp imorgon. blä på 3 h lång engelska lektioner (N)

men just det, en rolig incident hände mig idag när jag var påväg till frida..
gick vid centralstationen i gbg och gick förbi en förbaskat snygg kille som var otroligt lik victor sellén! erkänner att jag gick en liten omväg för att kika lite extra och när jag går förbi honom avbryter han sitt samtal i sin telefon för att "shit, fan va snygg hon var !!!" (haha) chocken slår mig och jag vänder mig om för att få höra "tjena gullet". (trodde nästan det var victor)
ett tag sen man fick höra sådana kommentarer i gbg, spec när man är sleten från skolan i mjukiströjan.. haha fina grejer ^^
-
 hela helgen är proppad med roliga fester och klagar aldrig. Charlotte langar fest fredag o Camilla lördag (Y) mami har åkt till London med så ska bli gott att sova bort hela söndag/måndag utan att någon klagar! nästa helg blir det fest på Åsa IP med, Brat- Tema. hm, bra val fricken! kommer känna mig så bortkommen haha men det kan bli kul.

nu väntar min säng och jag bloggar väl snart igen antar jag, när jag känner för det helt enkelt!
ni får en bild eller två från gårdagens lek i studion med, puss :*

älska mina fullt seriösa bilder^^ resten finns på facebook.

lördag 14/3, "hard to beat"

vet inte vart jag ska ta vägen när dessa känslorna bubblar upp i magen, jag blir så känslig och det blir lätt för tårarna att börja rinna längs kinderna. hatar att gråta, och försöker göra det så lite som möjligt. antar att det inte är något bra, man ska ju inte hålla inne känslor.
men detta är ett känsligt ämne och det enda som får tårarna att störta. gamla konversationer via sms och msn gör ont att läsa i efterhand. om ringar på fingrarna osv. fyfan. det kändes som en press när par runt omkring sig förlovade sig osv, vad gjorde vi för fel?
absolut ingenting, vi tog det på vår tid. och med vår kärlek, den var stark och vi behövde inte bevisa något för världen för vi visste vad vi kände.
detta är minnen och det förflutna. nu lämnar jag det, hur svårt det än är och kommer bli måste det hamna bakom mig. på något sätt.




byter samtalsämne helt ^^

men idag är det en vecka sedan jag pratade med richard och jag visste att det skulle bli såhär, sa det till honom. vet inte hur länge det kommer gå innan vi börjar prata igen för vi skulle ju tydligen ses och prata men jag vet inte riktigt om jag tror på det. eller om jag vill det heller för den delen, kommer ju bara vara jobbigt.. eller?



igår fick jag världens skummaste telefonsamtal, från en brud på en fest. hörde ingenting förutom att hon bjöd mig på fest och jag tackade nej. smsade sedan och frågade vem det var och det visar sig vara min barndomsvän Petra Särnwald :D underbara tös och jag tar mig in till kungsbacka och fest.
blev att träffa nya människor ( vilket jag behövde ) och frasen "kan emelie kan emelie kan emelie dricka sprit?!" haha! petra ville få mig full! inte så lyckat , lite ..
men det blev ändå att åka hem med kvart i ett bussen med petra och det var skönt, min hund hade saknat mig (L)

ikväll är det GO 50- Tal!! Crawe och Rebecka har fyllt 18 och det är dags att firas på särögården :) var sjukt fundersam på hur jag skulle förvandla mig själv into a 50tals diva haha! men har en tanke och kanske lyckas (y) kommer bli fint.

har saknat Hard- Fi och deras goa musik så nu ska jag lyssna på den och lägga mig i ett varmt bad för att senare träffa johanna & patricia för att göra oss iordning för ikväll!

puss : *

fredag 13/3

är förbannad igen, HATAR LBS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
för tredje gången blir jag bestulen i skolan kapprum!!pga brandrisk får vi inte ha jackorna på oss på lektionerna och har ett gemensamt kapprum på hela skolan där jag innan blivit av med ciggpaket och busskort. denna gången blev jag bestulen på mina älsklingar.
mina scullcandy hörlurar!! jävla fattiga fittor som går på min skola , gör mig så jävla pissed!! köp ett par egna era fattiga jävlar!!
ett par vita små med rosa snäckor. är en skalle på dem med. vet verkligen exakt hur de ser ut , har ett knep och en spec grej på dem så känner igen dem om ngn har dem!
kommer jag på den personen kommer jag allvarligt ge den en rak höger!!!
det är INTE okej, skaffa egna pengar och köp egna bra grejer ist för att sno andras!!!!

grejen var att det var den enda fickan på¨hela jackan jag glömde tömma! tömde på pengar (sedlar) och allt annat. blev bestulen åp ett par tior med men bryr mig inte så mycket , förbannad för att de är de bästa köp jag gjort!
självklart glömmer jag tömma den fickan o sen när jag ska lyssna på musik på bussen hem ligger bara headset delen kvar, så de har gått igenom fickorna o lämnat den delen! jävla fittor. as arg är jag!!

åh. nödvändigttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!


har förövrigt vart på svenska mässan och fotat för hanna idag, äntligen. men de hade en utställning av sina saker där o hon bad mig komma så visst gjorde jag det. mötte mina underbara fastrar där med som var där och stöttade henne. blev allt några bra bilder som jag nu ska sätta mig och redigera. kommer sedan upp på deras hemsida med mitt namn under (a)
väntar på rebecka med, ska ha en plugg- kväll. känner att jag behöver det, men hon är seg så funderar på att ta en dusch. måste lugna ner mig. förbannad. onödigt. fan.

sa till mamma att om jag kommer på vem det är o konfronterar personen kommer jag slå den, då sa hon : nejnej det kan du inte göra! då blir du anmäld för misshandel!. i nuläget skiter jag fullständigt i det, okej, ett par hörlurar tänker la ni men vafaaan. så jävla onödigt helt enkelt! och har fan vägrat att hänga min jacka där o när man väl följer reglerna o hänger den jävla jackan där blir man bestulen. fuck lbs känner jag just nu. säkert ngn jävla etta!! hade fan inga stölder innan de kom!! jävla snorungar. nu går jag innan det går över styr.

hejdå!!! -.-

torsdag 12/3

min dag började ändå halv ett, goet. inte goet att man hade sms från personen man storbråkade med igår, ifs ett förlåt sms men gjorde mig bara sur.
smsen kom från sebastian. det var ingen bra dag igår.
"förmiddagen" tillbringades med datorn i knät och att kolla på gårdagens vänner avsnitt (L) gilla studiedagar! blev sen att ta sig till kungsbacka i ovädret för att träffa emil, therese och kiffen.
det var inte igår man såg dem så offrade mig och gick ut i snön. besök på både mcdonalds och espresso house då emil o kiffen trodde dom var roliga ^o) fattade dock inte.. men de fick varsin kaffe iaf^^

tog sen bussen till fjärås där mami hämtade upp mig, dags att åka och spå sig! ni får tycka att jag är hur fjantig som helst men jag tycker sånt är skitcoolt :P och såg fram emot det!
segt som fan var att det tog typ 45 min att åka rätt in i skogen för att komma fram, så jag uppskattade min fina godispåse och musiken i lurarna. älskar mina scullcandy (a) bäääst.
det tog extra lång tid att ta sig dit med tanke på all snö som kommit från ingenstans! helt sjukt hur det kan komma så plötsligt, och så mycket! men vi hade ju ifs snö i april förra eller förrförra året.. inte så sugen på att ha det i år igen..

när vi väl kom fram till Dana som spåkvinnan hette fick man vänta lite, jag ville inte vara först ut så jag skickade Carina som åkt med mig och mamma.
när jag väl kommit in och pratat med henne var det första hon sa till mig att jag var feg. jag ba hah va ? nej? men rätt hade hon tydligen..
men fan va djupt det blev sen, pratade om allt möjligt och hon sa massor av saker om min framtid! hade lite svårt att förstå henne först då hon var polska men har ju vant mig eftersom sibbes halva familj är polsk :)

hon sa till mig att jag bara ska fota som hobby :s blev lite knäckt men hon sa sedan att jag kommer arbeta inom tv typ, fattade inte riktigt där.. men hon sa med att jag skulle ha en fin bil, fin man, fina kläder och "kändis" :D. maha ja vi får väl se (y)
hon sa en del om min kärlek med, som chockade mig! kanske jag inte ska skriva här^^  men hon sa en del om sebbe och endel om hurvida jag kommer bli lycklig. och lite om den mystiske killens utseende som jag kommer bli lycklig med inom en snar framtid tydligen!! sjukt. mer säger jag inte.
pratades om min naparesa för den frågade hon om och om jobb osv.

hon pratade om min självkänsla och hur jag ser på mig själv och att jag måste börja ta mer hand om mig själv och börja älska mig själv, ja.
om min mormor o mina för'ldrar o mina syskon. hur det kommer gå för mina systrar frågade jag och det var bara positivt för dem båda<3
hon sa att jag o camilla tävlar lite med varandra, vilket kanske kan stämma ibland men fattade inte riktigt .. inte så mycket ?

jag har säkert glömt av hälften av vad hon sa nu när jag ska skriva ner det för er men det är skit samma, jag blev otroligt rörd när hon träffade vissa punkter i mig som betyder mer än andra. det var en skön hemresa men segare än tidigare. nu sitter jag här med min mor och en kopp te i soffan framför tvn och ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt.

kanske kommer på något mer av vad hon sa imorgon som jag vill dela med er och isf skriver jag.
puss

21:04

men jävla idiot jag har inte sagt att det är ditt fel!!!! med det är dåfan inte mitt fel heller !!!!!!!!!
LÄR DIG ATT LYSSNA INNAN DU AGERAR, du gör mig så jävla förbannad ibland va ?!?!?!?!
jävla helvete!!
ÅHHHHH!!

onsdag 11/3

dagen börjar med att försöka pallra sig upp ur sängen kl 06:15, vilket gick sådär måste jag säga.. men in i duschen bar det av och så börjar en seg morgon.
klar 32 och möter vikky utanför dörren som vanligt för att ta sig till bussen, till skolan och till kärleksdag. förstod mig inte riktigt på den första "föreläsningen", skulle leta på nätet efter en bra kärlekslåt och printa texten för att sedan skriva av den på ett rött papper som de skulle hänga upp i skolan? jaja. fint att Andy hade riggat värsta DJ båset för att spela elvis kärleksballader (y)

dagen flöt på och godiset som fanns överallt på skolan la sig fint i magen, alla lata jävlar drog hem med kvart i två bussen, men duktig elev som jag är stannade jag kvar med emelie. sista lektionen sög ju så hårt va, så vi somnade så gott på bänkarna (a)

när vi gått till stationen på en snabb kvart mötte jag fredrik igen, som jag mött på morgonbussen till skolan. finfin kille och minnen är fina. minns sommaren för två år sedan med johanna christoffer o fredrik. fint.
han skickade låtar till mig på bussen hem och där ibland Peters bands låt, fasen va duktig trummis han har blivit! saknar honom! och henke. de två tvillingbröderna från falkenberg (y)
Bombs Away -  Seven Days Story
GRYM.
killen som sjunger är 91a och det kan man verkligen inte tro, fan va duktiga de är.

sitter nu och lyssnar på dem, fint. sitter även o lyssnar på Qlimax låtar osv som jag fick på bussen. fina grejer. funderar verkligen på att sova en stund, är så in i helvetes trött.


fick min nichola idag iaf (a) lovely
haha han är fin och vi passade bra i kramrutan :D såg dock inte filip där med rockbruden, dåligt filip, dåligt.
älskar hans flint, åh ♥ glad_tjej_91.
jag var snygg i min oversize peace tshirt med legginsen, men ser allmänt retard ut på bilden så det är ju tur att alla ni som läser vet hur jag ser ut egentligen! (y) vet dock att ni älskar när jag ser ut som ett troll♥
bitchen tror hon är snygg ? :s sofie ;)
rebecka är ju iaf söt!

sofie och carro hade tävling idag med, vem får in flest godisar i munnen samtidigt? ehrm, gick lagom bra men vi fick oss ett gott skratt och antar att det kommer med lite på videobloggen om jesper kan ta tummen ur och sätta igång och klippa (y)

kände saknad under kärleksdagen då man ser jesper springa runt o gulla med sin flickvän. orkar inte riktigt ha dessa känslorna i kroppen, saknad, kärlek. det tjänar ingenting till :( </3


( mitt löshår syntes ju inte på bilden ovan såg jag nu.....)

ska sova en stund men kanske skriver senare, bye sålänge


23:55, jobbigt moment


There's so much craziness
Surrounding me
There's so much going on
It gets hard to breathe
When all my faith has gone
You bring it back to me
You make it real for me

When I'm not sure of
My priorities
When I've lost sight of
Of where I'm meant to be
Like Holy water
Passing over me
You make it real for me


And I'm running to you baby
'Cause you are the only one who'll save me
That's why I've been missing you lately
Cause you make it real for me


When my head is strong
But my heart is weak

I'm full of arrogance
And uncertainty
I can't find the words you teach my heart to speak
You make it real for me


And I'm running to you baby
'Cause you are the only one who'll save me
That's why I've been missing you lately
'Cause you make it real for me


Everybody's talking in words I don't understand
You got to be the only one who knows just who I am
You're shining in the distance I hope I can make it through
'Cause the only place that I want to be is right back home with you


I guess there's so much more
I have to learn
But if you're here with me
I know which way to turn
You always give me somewhere
Somewhere where I can run
You make it real for me


And I'm running to you baby
'Cause you are the only one who'll save me
That's why i been missing you lately
'Cause you make it real for me
You make it real for me

james morrison ♥


tisdag 10/3

tisdaag... har varit bra och alla gillar när emelie gör bort sig inför The LBS Gamers haha (y) GET A ROOM, och alla tittar, asgarv, hähä... äh vafan bjuud på dig själv bryden!
sofie är mer damp än vanligt och jag är på (y).
fick cpryck på min fotolärare idag när hon kritiserade vår bild och när hon väl kollat på den igen så var den ju jättebraaa! hm. haha men det var den ju faktiskt så det hade hon alldeles rätt i! (a)

jesper är seg med videobloggen och jag vill ha nya avsnitt! alltid lika roligt att se jani göra sina moves.
efter skolan och en tupplur på bussen hem blev det att kasta i sig mat för att sen sticka till träningen, som inte var speciellt bra egentligen. basse är dålig igen och det ser inte ljust ut angående tävlingen den 29. fuck. fick rida leostro ist som inte hade gått, och det blev race runt hela ridhuset utan stopp och jag har ont i händerna. ganska dumt egentligen att sätta sig på ett 600 kg's djur som är ganska mycket starkare än en själv.... min tränare älskar ju dessutom att sätta mig på alla crazy hästar för att hon ska få underhållning. erhm ja.
har även bästa träningsvärken från igår, underbart och vet så väl att imorgon kommer den vara värre.
aj mina ljumskar
aj min rumpa
aj min rygg



efter träningen ville johanna ha med mig och kolla grabbarnas innebandy, jo det gick ju bra.. ny upptäckt: utan kod kommer man inte in i gympasalen! och när man väl gör det är deras träning slut. gött.
men nu är jag nöjd när jag sitter här med en god bit kladdkaka och humorprogram på femman (y)

imorgon är det kärleksdag på skolan hah och det ska väl bli ehrm intressant, vi har blivit uppdelade i fina gruppen hela skolan och jag är indelad i vänskap, niceeeee. tillsammans med sofie o johanna dock så jag ska väl inte klaga. ska bli kul att se filip stå och kramas med "den svarthåriga hårdrockarbruden" från ettan i kramrutan ;) om den är kvar från förra årets kärleksdag, haha hoppas hoppas (y)
jag ska stå och kramas med nichola (a)  ( skolans dator/gamer lärare )
mmh, nichola ♥ 

imorgon ska sofie fajtas med amanda , fast jag ska vara god och försöka hålla isär dem. äh kanske hamnar med i slagsmål det återstår att se! och förhoppningsvis får jag ett bättre eller slipper smeknamnet slitz från förra årets kärleksdag, och detta året slipper vi "munnen". haha lång historia som även är vidrig, tänker inte ta den. sorry.

efter att ha läst victors blogg fick även jag nostalgi över gamla saker, och thailand. saknar huset, något oerhört! har inte varit där sen 2005 och det suger!!!! och något som stör mig är att just nu är min käre far där nere och gottar sig. as. han skickade ett vidrigt mms till mig "godmorgon, vädret är fint men jag saknar dig! älskar dig puss pappa" med en bild på stranden. ångest? jappppp.
vill till huset! ska se om jag hittar en bild åt er på det. saknar alla poolpartyn med lotta engberg och alla andra fina grannar i området. det var fina grejer. fina tider.
mycket bättre, papi o agge var två och det var inga bekymmer i livet. gud vad allt har förändrats. och vad mycket som har hänt!! jag har haft ett långt förhållande sen dess, vilket man kanske aldrig hade trott om mig? inte mina vänner iaf ^^,

pratar vidare om minnen en annan dag och ska nu återgå till kladdkakan och tvn men kanske kommer tillbaka och skriver någonting sen, bye :*
huset, som faktiskt inte alls ser ut sådär x)
ett år efter tsunamin, uppsamling och det var vackert.
fina grejer!
tjeena
camilla och jag har gett ett löfte till varandra att vi ska till vårt söta hus och det söta thailand sommaren vi fyllt 18, eller när vi tagit studenten. fint löfte ♥

21:13

flames to dust
lovers to friends
why do all good things come to an end?
-

träningen började segt och med att basses ena baksko höll på att lossa, så för att kunna rida fick jag först slå till den. träningen börjar och emelie har en stel häst, jobbigt men tillslut släppte han och gick fint. fick honom nästan till en piruett för de som vet va de e ^^
basse är antagligen fortfarande skadad och får göra en hel procedur med liniment osv innan jag lämnar honom. hoppas hoppas han är ok till tävlingen.

-

saknar att prata med någon om nätterna.


-

korkad som jag är lämnade jag min blogg uppe när jag stack på träning och min käre mor hade kommit åt och läst. första frågan som kom upp när jag kom hem var; emelie, röker du?
hmm.. fin diskussion men hon blev inte så arg som hon blev förra gången, vilket är bra.. men jag fick defenetivt veta vad hon tyckte och hon ville inte låta mig ta livet av mig själv osv osv..
fick ur mig att hon absolut inte fick läsa den igen iaf. vet dock inte om hon kommer ihåg vad den heter ( inte så svårt ) och läser igen iaf, bara för att vara den skyddande mamman typ. vågar inte riktigt skriva så mycket här då..
yeye, nu vet hon.. och nu ska jag ringa camilla så bye bye :*


måndag 9/3

vet inte vad jag ska skriva, orkar inte. inte på speciellt bra humör känner jag..
ska till stallet ikväll iaf, äntligen. har inte varit där på jättelänge. saknar min Basse och det är skönt att han är frisk från skadan i benet.
 min tränare vill att jag är med och tävlar för laget den 29 mars med. laghoppningen på 90 cm o uppåt. det blir att börja hårdträna nudå om vi ska vara i form tills dess, det är snart. blev förvånad när sebastian sa att han ville följa med och hejja, kolla hur det går för mig. det gjorde han inte under hela vårt förhållande så det kom lite som en chock.. men det är ju kul att han engagerar sig :)

har bestämt mig att börja tävla på allvar nu igen, har varit slapp hela förra året. sara är med och peppar mig och vi ska ut tillsammans. jag vet att om jag får igång basse och får en bra rytm så kommer vi långt, han är kapabel till det mesta även om det inte märks. han hoppar som en jävel och vi ska arbeta oss uppåt (y) vi är ett bra team.

blir antagligen en pratstund med johanna sen med,  hon kommer ha en del frågor som jag egentligen känner att jag varken har något svar på eller orkar svara på... kännde att det skulle bli såhär och hatar det. det är jobbigt. du vet jag tycker om dig.

hatar att när någonting är jobbigt blir det lätt att falla tillbaka till misstag, spec ciggen. svårt att motstå dem när man är nerstämd. och dumt nog kommer jag nog behöva ett paket ímorgon. fan.

orkar inte riktigt sitta och beklaga mig på bloggen, det är inte rättvist för er som faktiskt läser den så slutar med det nu.. så går tillbaka till facebook och msn o kanske väntar en smula på något. vet inte , vill inte egentligen men fan. jag är krånglig jag vet så slutar nu haha.
åker till min Basse nu, bye ♥

"I stand here face to face with someone that I used to know
Who used to look at me and laugh "


8 mars 2009.


The hottest... under the sun... (who dat)
Ain't nobody fuckin with me man
Ay ay ay ay, U already know that pimpin (ya)
Cash Money Records, where dreams come true
Fuck up my dreams, somebody gon die 2nite
(Ay ay ay ay) U already know that pimpin
Ay it's Cash Money Records man, a lawless game

Un-fucking-believeable Lil' Waynes the President
Fuck 'em, fuck 'em, fuck 'em, even if they celibate
I know the game is crazy, it's more crazy than it's ever been
I'm married to that crazy bitch, call me Kevin Federlin
It's obvious that he'll be Cash Money till the death of him
The ground shall break when they bury him, bury him
I know one day they gotta bury him
Better lock my casket tight baby, so I don't let the devil in
Nigga, it's just me and my guitar, yea bitch I'm heavy metalin
You can get the fuckin Led Zepplin
Niggas is bitches, bitches, I think they full of estrogen
And we hold court and take your life for a settlement
Yes, I'm the best! And no, I ain't positive, I'm definate
I know the game like I'm reffing it
This is The Carter, The Carter 3, the New Testament
And I'm the god and this is what I bless 'em with


Bitch I'm me, I'm me, I'm me, I'm me
Baby I'm me, so who you? Ur not me, ur not me
And I know that ain't fair, but I don't care
I'ma mutha fuckin Cash Money Millionaire
I know that ain't fair, but I don't care
I'ma mutha fuckin Cash Money Millionaire, yea

Junior... brrr
It's Cash Money over everything
It's in my blood I feel it running in every vein
I'm from the mud, I am a missile like a scud
Wuts really good? I'm bout that Ruckers like Fudd
And I stay on my floor at Cash Money like a rug
Tied to the fuckin Birdman like a lug

And Dear Mister Ronald williams...
To you, I shall forever give thanks like a building
Cash Money Million, heir to the throne
Going at they heads like hair in a comb
Sitting by the window I just stare at the storm
Know I'll make it thru it like hair in a comb
Yo, money over bitches, my niggas trust my senses
And I will take on that shit as the lord, as my witness
And you all have witnessed, but I have not finished
So keep your mouth closed and let your eyes listen


Bitch I'm me, I'm me, I'm me, I'm me
Baby I'm me, so who you? Ur not me, ur not me
And I know that ain't fair, but I don't care
I'ma mutha fuckin Cash Money Millionaire
I know that ain't fair, but I don't care
I'm still a mutha fuckin Cash Money Millionaire, bitch

Last year they had the Grammys and left me in Miami
Sleeping on a nigga like I'm wrapping in my jammies
I'm rapping when you sleep, I was rapping when u were in jammies
Mel Gibson flow, Leathal Weapon, Book 'em Danny
I'm a monster I tell you, Monster Wayne
I have just swallowed the key to the house of pain
Now I'm stuck here to deal with the house's pain
Fuck wit me I will peel like the house's paint
Lets go, Niggas doubt wont see me cuz I'm better and bold
The only time I wear depends is when I'm 70 years old
That's when I can't hold my shit within, so I shit on myself
Cuz I'm so sick and tired of shitting on errybody else
I'm tryna tell ya, like I'm sayin sumthin
I'm from the dirty like the bottom of my pants cuffs
And there ain't nuthin gon stop me so just envy it
Hey, I'll accept a friendly quit


Yea I'm me, I'm me, bitch I'm me
Baby I'm me, so who you? fuck u, u not me
And I know that ain't fair, but I don't care
I'ma mutha fuckin Cash Money Millionaire
I know that ain't fair, but I don't care
I am a mutha fuckin Cash Money Millionaire, bitch

The hottest... under the sun... (who dat)
Ain't nobody fuckin with me man
Ay ay ay ay, U already know that pimpin
Cash Money Records, where dreams come true
Fuck up my dreams, somebody gon die 2nite
(Ay ay ay ay) U already know that pimpin
Yo it's Cash Money Records man, a lawless game

he's the birdman,

oh no he's not.
not mine.

20:48

hur ska man reagera när man faktiskt inte får kontakt?
eller kontakt från "fel" person?
man får en mening skriven till sig och sen är hela hjärnan upp och ned. och den där konstiga känslan i magen är tillbaka. vad är det för känsla?
vet inte om jag gillar den, den gör mig osäker. osäker på den starka fasaden jag försöker bygga upp.
och "fel" person är den enda som kan knäcka den. vilket denne gjorde, och nu är jag osäker.
magen gillar inte det. inte säker på om jag gör det heller..

"fel" person vill att jag tänker och visst gör jag det, allt var fint back in the days och inte lätt att gå tillbaka till. det blir inte mycket lättare då du ber om att få ändra allting. på så sätt knäcker du mig.

jag känner hur jag krymper av dina ord, bara dina ord. det är bara du som är kapabel till det och så mycket andra saker som har med mig att göra.
du har så enkelt för att säga saker till mig, och det uppskattar jag! men vet inte riktigt hur jag ska reagera när jag får höra vissa speciella ord komma ur dig.
och du vet att jag tar till mig dem, innerst inne i mig gror dem.

det är fan inte lätt att höra det du säger, oj va ont det kan göra ibland. det gör ont när du pratar om framtiden och vad som kunde ha varit. och hur du vill att det ska bli. magkänslan är tillbaka igen.

jag vill leva i nuet, inte i det som har varit och inte i det som kommer att bli.
leva nu och se vart det tar mig. jag klarar inte av att varken titta tillbaka eller försöka se fram. jag tror inte att det är bra för en. inte för mig iaf.

snälla låt mig leva i nuet och se vart livet tar mig.
jag vet hur livet har sett ut och vad vi hade, jag vet hur vi kände och hur underbara dagar ser ut. snälla låt mig bara försöka leva.

att jag skriver detta betyder inte att jag inte vill ha dig i mitt liv, jag trycker dig inte ifrån mig nej. du är en underbar person och jag respekterar dig.
jag värderar din vänskap högt och du behöver inte fråga för att veta hur mycket du betyder för mig. men vi har haft vårt och det har jag sagt.
låt livet gå och se vart det tar dig.

lördag 7/3

fiasko.




"älskar dig ibland fortfarande bara så du vet skriv inget tillbaka vill inte få uppmärksamhet, tänk bara"


punkt.


fredag 6/3

har latat mig med bloggen ett tag känner jag, har inte haft ork till att skriva någonting men kände att jag ville visa min bästa andra hälft som jag la in om på det tidigare inlägget. finns ingen som hon , jag vet att jag tjatar men hon är det bästa.

veckan som gått har varit ok, är äntligen helt frisk! eller aa, lite snuvig fortfarande men ingenting jobbigt så..
kommer knappt ihåg vad jag gjort i veckan, vet iaf att jag inte ridit denna veckan heller.. för att inte bli sjuk igen, har inte gjort det på sjukt länge och jag saknar min basse!
har kommit tillbaka till skolan på riktigt och det känns bra, våran nya grej är tydligen sällskapspel haha ^^ och videobloggen rullar på (y) http://larsnyahast.blogg.se/mpknollsjua 
speciella är väl det enda ordet som beskriver vår klass väl, haha fint ..
igår var det redovisning i skolan om APUn ju men visade bara upp några av mina bilder, visar resten på utställningen och gör provet i april. idag är det fredag och jag ska till helena, det blir nice o kanske pallrar sig richard dit med annars ser jag honom imorgon.
sov hos honom inatt iaf och ist för skola blev det shopping hela dagen, men eftersom det bara var han som hade pengar till shopping blev det att vara smakråd för min del ^^
killen vet vad han passar i o vi gillare (y)<3

nu lyssnas det på bra musik och ska göra mig iordning inför avgång till gbg.

bai :*

hon äger mitt hjärta

Emelie Louise Lindhult.
Hur skall jag någonsin kunna beskriva hur du var för mig, hur du är för mig och hur du kommer att vara för mig. Utan dig finns jag inte.
Du kom in i mitt liv för mer än 11 år sedan nu. Och kvar är du. Minnen är starka min vän, de går inte att glömma, de finns där, som en del av vår kropp, som de organ vi bär inom oss, som hjärtat som hjärnan, ja minnen är starka. Jag tror på minnen, de går inte att glömma, de är lika starka genom livets alla steg.
De känns, de finns, de ger oss människor känslor som vi upplevt, stunder vi haft, sorg, lycka, ånger, glädje, ja känslor som vi alla upplever under vårt liv.

Du kom in i mitt liv den där augustidagen för ja, herregud, sex år går snabbt gumman, vilka minnen du gav mig den dagen! Minnen av en liten tjej med ljusbrunt hår till axlarna, lagom solbränd, blåa ögon, de innehöll lika mycket värme och livsglädje som idag. Busig. Ja, du såg busig ut.
Flashback, röd, rött, stark röd färg. Du minns med? Dina läppar, de var knallröda, rödare än rödast. De hade fått en omgång av din mammas läppstift. Det liksom gled ut lite utanför läppkanterna, kanske hade du i all hast varit skakig på handen, i nervositet för din första skoldag, det var ju stort att börja nollan, eller var det ettan kanske, eller så hade du helt enkelt stoppat in en av dina många ostriskakor i munnen innan ankomst, ja, tro inte att jag glömmer alla era riskakor i alla dess former och smaker, som låg och väntade i skåpen på Centrum vägen 6 e i Åsa. Det var minnen det!
Vi fann varandra snabbt, jag, du och en mörk liten tjej, Nadja, hon som var vår bästa vän Emelie, en av oss. Vi var så oskyldiga då, omedvetna om allt utanför, Gula huset, Djurklubben, Smiley och Lilla Jag, Pulkabackarna, Vita sand, Skytteviken, Stenviks stranden, Zorro och Rimbo, Göteborg och Da Bomb, Malins lägenhet, Get Wet, Gothia Cup, Stättared, Nadjas studsmatta, alla lata dagar på Nadjas rum, alla Vänner avsnitt, alla Glamour, Veckorévyn, Elle, Frida och Vogue tidningar, oj!
Polluxtidningarna med. Alla glassar som följt vårt matsmältningssystem, då vi tillbringat dagar på glasskafét. Minigolfen och Åsa la Pizza. Alla gånger vi bråkat med, Kevin (du var en snorunge då älskling), Charline och Erika. Alla gånger du hämtade vatten åt mig i bamba, haha, jag glömmer aldrig då du sa att vi visst bestämt inte skulle leka betjänt mer, hur många godisar du än fick i betalning från Cafét i portalen.
Du har alltid varit en bestämd ung dam, det har du fått från din käre mor. Det skall du vara tacksam för, du har alltid vågat stå rakryggad.

Jag minns alla dagar vi låg i solen, på din baksida. Vi solade. Nikolaus och David, Tjorven och Daffny, jag minns dem alla. Jag minns Sally, jag minns hennes gosiga tjocka mage, jag minns Tiger, Sotis och Doris. Vi tre höll ihop genom åren.

      Ojj, vad du står nära mitt sjuttonåriga och ett halvt hjärta. Du är placerad där, du samsas där med min mamma, pappa, syster och bror. Bessie och Casper finns där med. Du har alltid varit så oförståeligt, otroligt, underbart snäll mot mig. Inte bara mig, du har alltid varit omtyckt bland vänner.

Du har en sådan underlig dragningskraft, många har genom åren sökt sig till dig för att få tröst, för att bli förstådd, för att få råd, för att få ta del av din hjälpande hand. Det skall du veta, att du är unik i detta, det är ingen som så många sökt sig till, för att de litar på dig Emelie, du är en ärlig människa, en människa som är en trogen.
Du finns alltid där på riktigt, för att du verkligen bryr dig om andra.
Hos dig är jag trygg. Hos dig är jag mig själv. Hos dig är jag samma tjej som jag alltid har varit. Samma tjej som jag alltid kommer att vara.
Hos dig är jag Henrietta Elin Bergh. Hos dig är jag den tjej som du lärde känna för många år sedan. Hos dig kommer jag stanna hela mitt liv. Hela mitt liv kommer jag vara hos dig Emelie Louise Lindhult.
För utan dig, är jag inte mig. Mitt liv och ditt liv, vårt liv. Vi är livet tillsammans. För så som du får mig att må, kan ingen annan i hela världen få mig att må.
Jag och du kommer aldrig svika varandra, vi har bråkat, vi har skrattat, vi har gråtit, vi har skrikit, vi har puttats och knuffats, bitits och kittlats, kramats och pussats, ja du är min vän.
En vän som aldrig någonsin kan ersättas. Jag är din, du är min, vi är varandras.
Vill du vara min bästa kompis, min bästis? Ja, det ville du. Vill du vara min bästa kompis, min bästis? Ja, det ville jag. Där var vi då vännen min. Här är vi idag vännen min. Där är vi då vännen min. Då, Nu och För alltid.

Emelie plus Henrietta är lika med sant för alltid.
Hjärtat mitt är ditt.
  "


Fick denna underbara text i min mejl.     

Emelie sitter med så många glädjetårar rinnandes längst kinderna och oj vad hon älskar sin bäste vän!

19:46

min hund skäller och gnyr i sömnen och är allmäns söt, jag har ont, skadeglädje och är lite halvt uttråkad.. därföööör tog jag ut det på andreas och tog bilder på honom i camen hah. results? haha jaa ni får kolla min bdb för nu vägrar bloggen lägga upp bilder.. nice ^^
nu ägnar jag min tid åt miami ink och inte åt er, känn dissen.

heido

nu dampar hela bloggen och jag skiter i det här!

(y)

söndag 1/3

lite gladare idag.. hehh..
gillade att min henrietta bad mig komma upp till kläppa och göra henne sällskap, sviker henne aldrig och eftersom jag ändå började känna mig bättre ( och brist på saker att göra xD ) så körde jag upp bilen. det var menat att kolla melodifestivalen men blev ist några filmer för att sedan somna till dem i joars säng..
jobbigt för oss att vid kvart i fyra kom Johan och Linus och väckte oss, joar hörde man från övervåningen skrikandes. ah men godmorgon? ´
henrietta börjar yra om "emelie du sa en kvart, en kvart ! " eh haha va?
jaja vi fick ju flytta på oss för jag var inte direkt pepp på att dela en 120 säng på 3 muskulösa killar o en henrietta hah ;) henrietta är stor nog för mig ;D (INTERNSKÄMT) så det blev att dra ut bäddsoffan och knö där, alla gillar att henrietta drar döda skämt som får emelie att dö av skratt?! ohja. haha , fina henrietta.

11.11.
emelie sover jätteskönt och drömmer om något jättebra men minns ju självklart inte va de va nu ( -.- ) när henrietta slår till henne å ba "emelie emelie !!!!! "
e - ....mmhhpff...?
h - KLOCKAN ÄR 11.11!!!!
e - ..................aha? väckte du mig för det?
h - ah men du ska ju pussa handlederna nu!
e - nej du ska önska dig något.. (suck)
h - ah grym..!!

sen trycker hon upp mobilen i ansiktet på en och ba "ah kolla vad jag fått med!!" och med det menar hon att jag yrvaken ska kunna läsa ett sms på en display som är en halv centimeter ifrån mig.. jo visst.. ^^,  hon måste tro att jag har superkrafter (Y) huhu det hade ju inte varit fel ;D
sen förvandlades hon till en pormask och fick återigen emelie att dö av magknip o asgarv! hah underbara människa. älskar sättet du får mig att må på, älskar dig din mupp!

jag hade saknar bessie allas våran labrador :D och anders bergh haha ingen slår ju honom ändå, alla gillar vasaloppet tillsammans med the berghs!! 
älska också att Janet kommer hem alldeles bakis hähä, GOGO mamma bergh! det går inte att missa vart döttrarna fått sitt partysug ifrån! 

mamma och emils mami cissi hade vart o gymmat och när de hämtade mig efter skröt cissi så gott om att det var första gången hon besökte ett gym men bannemig inte den sista, haha bra kämpat mamma harström! 
emelie gillar att köra bilen och de blev även att släppa av johan o linus hos johan*.  vet inte riktigt vad som hänt med mina ben heller, känns som jag har fetaste träningsverken i mina vader men har ju inte varit kapabel till att träna på typ två veckor ? skumt och det gör ont.

--------

hade precis ett seriöst samtal med sebastian och det var nog jobbigare än tänkt.. vi pratar på msn och börjar bråka redan där, missförstånd överallt och det är jobbigt. slutar med att man försöker banka vett i den andre via telefon o det löser ingenting.
om man skulle ses ? ah vem vet. men varken tid eller riktig vilja kommer igenom när det avsutas såhär, jo viljan finns men den är inte lika stark nu som då. vad ska det bli av oss? kommer det verkligen sluta med en bra vänner relation..? i läget som är nu känns det inte riktigt så om jag ska vara ärlig. sätter punkt där för ni ska inte veta allt.

helvete nu är jag nedstämd igen. behöver ett samtal från någon. ingen random. inget jag förväntar mig nu men väntar gör jag. hejdå.

RSS 2.0